Ρεάλ: Ο "καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο" προκαλεί "αναγούλα" στα κορυφαία μπακ

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη πήρε ο Βινίσιους Τζούνιορ στην αναμέτρηση με την Ρεάλ, ¨ζαλίζοντας" τον Ρις Τζέιμς όπως είχε κάνει και με τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

Real Madrid's Vinicius Junior reacts during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 12, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγυρίζει AP

Την καλύτερη χρονιά της καριέρας του πραγματοποιεί ο Βινίσιους Τζούνιορ βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκριση της στα ημιτελικά του Champions League.

Στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, ο "Βίνι" κέρδισε τις εντυπώσεις και "ζάλισε" με τις ενέργειες τον Ρις Τζέιμς, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του, παίρνοντας μάλιστα και τον τίτλο του MVP του παιχνιδιού.

Κάτι ανάλογο είχε κάνει και κόντρα στον Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ, παίρνοντας κι εκεί το βραβείο του κορυφαίου.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Κάρλο Αντσελότι είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή λέγοντας πως είναι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, μπροστά και από τους Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κατέστρεψε" σε τέσσερις αναμετρήσεις τα όνειρα των Γερμανών

NBA: Η κόρη του ΝτεΡόζαν ούρλιαζε μόνη της σε κάθε βολή των αντιπάλων και έγινε viral

Λίβερπουλ: Αυτοί είναι οι επτά του Κλοπ για αντι-Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK