Λέστερ: Δεν έχει σώσει την κατηγορία αλλά τίναξε την μπάνκα για 20χρονο αριστερό μπακ

Η Λέστερ θα δώσει μάχη για την παραμονή ωστόσο φροντίζει για το αγωνιστικό της μέλλον με μεγάλες επενδύσεις σε νεαρούς.

Copenhagen's Victor Kristiansen celebrates after the Champions League play-off, second leg soccer match, between Trabzonspor and FC Copenhagen at the Senol Gunes stadium in Trabzon, Turkey, Wednesday, Aug. 24, 2022. The match ended 0-0 and Copenhagen will play in the Group Stage of Champions League. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Κρίστιανσεν πήρε τη μεταγραφή στην Αγγλία AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στην 14η θέση με 17 βαθμούς, δύο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, βρίσκεται η πρώην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ. Αλλά, οι Αλεπούδες δεν κάμπτονται και χτίζουν για το μέλλον, όποιο κι αν είναι αυτό είτε στην Premier League είτε στην Championship εάν στραβώσουν τα πράγματα.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς βγήκε στην αγορά και ψώνισε από την Σκανδιναβία. Συγκεκριμένα, η Λέστερ χτύπησε την πόρτα του... σχολείου της Κοπεγχάγης και με 20.000.000 ευρώ συν μπόνους έκανε δικό της τον 20χρονο αριστερό μπακ/χαφ Βίκτορ Κρίστιανσεν.

Ο Κρίστιανσεν έχει γεννηθεί το '02 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του κλαμπ του Ζέκα. Ο νεαρός αλλάζει φανέλα έχοντας μέχρι στιγμής 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιο του Βίκτορ Κρίστιανσεν με τους Άγγλους θα έχει 5,5 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Το συμβολικό ποσό που θα πάρει για τον Ντεπάι

Γκουντογκάν: Αφήνει την Σίτι για τη μεγάλη αγάπη του Γκουαρνιόλα

Ντέλε Άλι: Η τουρκική τραγωδία του Άγγλου συνεχίζεται με το δημόσιο expose του Γκιουνές

News 24/7

24MEDIA NETWORK