Λέστερ: Πάει για βόμβα μεγατόνων μετά το "ναυάγιο" με Μαρς

Ψηλά στη λίστα της Λέστερ βρίσκεται ο Ράφα Μπενίτεθ για να αντικαταστήσει τον Μπρένταν Ρότζερς μετά από το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Τζέσι Μαρς.

Leicester's manager Brendan Rodgers waits for the start of the English Premier League soccer match between Brentford and Leicester City at Brentford Community Stadium in Brentford, West London, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ AP

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λέστερ μετά από την λύση της συνεργασίας της με τον Μπρένταν Ρότζερς, εξαιτίας της κακής φετινής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Οι "αλεπούδες" βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία με τον Τζέσι Μαρς αλλά οι συζητήσεις "ναυάγησαν" και πλέον η προσοχή στρέφεται σε έναν προπονητή με παρελθόν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος βρίσκεται εκτός πάγκων εδώ και ένα χρόνο, όταν και αποχώρησε από την Έβερτον, και σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για αντι-Ρότζερς.

Θυμίζουμε πάντως πως η Λέστερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός της ζώνης υποβιβασμού, 2 βαθμούς κάτω από την 17η της βαθμολογίας, Έβερτον.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: "Ψάχνεται" για την επιστροφή wonderkid που έγινε γνωστός λόγω... Νεϊμάρ

Ρεάλ: Ο Μπαένα έκανε μήνυση και ο Βαλβέρδε κινδυνεύει με... αποκλεισμό

Ρονάλντο: Βγήκε εκτός εαυτού και τα έβαλε με αντίπαλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK