Μπαρτσελόνα: "Ψάχνεται" για την επιστροφή wonderkid που έγινε γνωστός λόγω... Νεϊμάρ

Την περίπτωση του Τσάβι Σίμονς εξετάζει η Μπαρτσελόνα μετά από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της PSV.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Εξαιρετικές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Αϊντχόφεν τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τσάβι Σίμονς.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω του Νεϊμάρ αποκτώντας μάλιστα και μεγάλο αριθμό ακολούθων στο Instagram, είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ολλανδική ομάδα έχοντας 16 γκολ και 8 ασίστ σε 39 συμμετοχές.

Η Παρί είχε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ της τον Ολλανδό αλλά τον άφησε ελεύθερο έχοντας όμως τη δυνατότητα να τον αγοράσει ξανά έως το καλοκαίρι του 2024 αντί 12.000.000 ευρώ, σε περίπτωση που μείνει ικανοποιημένη με τις εμφανίσεις του.

Ο 19χρονος σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με την PSV και θέλει να πετύχει αρκετά πράγματα μ΄αυτή χωρίς να έχει ενημέρωση για το τι σκοπεύει να κάνει η Παρί αλλά και για το αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καταλανικής SPORT που αναπαράγει και το FootMercato, η Μπαρτσελόνα έχει στα ραντάρ της τον ποδοσφαιριστή και τσεκάρει διαρκώς την πορεία του καθώς πρόκειται για παίκτη που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην περίφημη ακαδημία της Μασία.

Πάντως, δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα οι απαιτήσεις της PSV για τον ποδοσφαιριστή καθώς η ρήτρα των 12.000.000 ευρώ ισχύει μόνο για την Παρί.

Θυμίζουμε πως οι Μπλαουγκράνα δεν μπορούν να "ξεφύγουν" οικονομικά καθώς αντιμετωπίζουν αρκετά ζητήματα με το FFP και πρέπει πρώτα να προχωρήσουν σε πωλήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιγέχ: Η Τσέλσι έκανε "επική γκάφα" τον χειμώνα και ενδέχεται να τον στείλει σε μεγάλη αντίπαλο

Ρεάλ: Ο Μπαένα έκανε μήνυση και ο Βαλβέρδε κινδυνεύει με... αποκλεισμό

Ρονάλντο: Βγήκε εκτός εαυτού και τα έβαλε με αντίπαλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK