Ρεάλ: Ο Μπαένα έκανε μήνυση και ο Βαλβέρδε κινδυνεύει με... αποκλεισμό

Μέχρι και με αποκλεισμό από τα γήπεδα κινδυνεύει ο Φεντερίκο Βαλβέρδε μετά από την επίθεση που έκανε στον Άλεξ Μπαένα εξαιτίας απαράδεκτου σχολίου του δεύτερου.

Real Madrid's Federico Valverde during the Spanish Copa del Rey semi final, first leg soccer match between Real Madrid and Barcelona at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, March 2, 2023. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε κινδυνεύει με τιμωρία μαμούθ AP

Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό έλαβε χώρα μετά από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ για το Ισπανικό Πρωτάθλημα με πρωταγωνιστές τους Φεντερίκο Βαλβέρδε και Άλεξ Μπαένα.

Ο Ουρουγουανός άσος της Ρεάλ επιτέθηκε στο πάρκινγκ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου στον Μπαένα μετά από χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε για ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που αντιμετώπισε με τη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Καταλανική SPORT, το γεγονός πως ο Βαλβέρδε επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ ενδέχεται να του κοστίσει... ακριβά.

Η επιτροπή κατά της βίας της La Liga εξετάζει την υπόθεση και μετά από την καταγγελία του Μπαένα δεν αποκλείεται η ποινή να είναι από χρηματική κύρωση έως και αποκλεισμός από τους αγωνιστικούς χώρους για κάποιους μήνες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Βγήκε εκτός εαυτού και τα έβαλε με αντίπαλο

Μαρτινέλι: "Έπιασε" μεγάλη πρωτιά, ξεπέρασε Νεϊμάρ και τον "καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο"

Ζιγέχ: Η Τσέλσι έκανε "επική γκάφα" τον χειμώνα και ενδέχεται να τον στείλει σε μεγάλη αντίπαλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK