Λέστερ, "τρελάθηκαν" οι Άγγλοι: Πάνε για σπάσιμο στην Μπαρτσελόνα με Μαροκινό που λάμπει στο Μουντιάλ 2022

Η Λέστερ ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της Premier League και φέρεται έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για Μαροκινό μέσο.

Morocco's Azzedine Ounahi in action during the World Cup round of 16 soccer match between Morocco and Spain, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Ο Αζαντίν Ουναχί είναι καταπληκτικός στο Μουντιάλ 2022 AP

Ο Αζεντίν Ουναχί είναι καταπληκτικός στο Μουντιάλ 2022 κι έχει καταλυτικό ρόλο την επιτυχία του Μαρόκου να φλερτάρει με τον τελικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Η απόδοση του 22χρονου μέσου είναι τόσο υψηλή που ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον απόκτησής του από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα εν παραδείγματι. Μάλιστα, το συγκεκριμένα ρεπορτάζ ήταν πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo την Τρίτη (13/12).

Ωστόσο, την Τετάρτη (14/12) και παραμονές του Γαλλία - Μαρόκο έρχεται η έγκυρη Equipe να υποστηρίξει πως το πιο αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Ουναχί θα το κάνει η αγγλική Λέστερ.

Οι "αλεπούδες" ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της Premier League και φέρονται έτοιμες -σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο- να απλώσουν στην Ανζέ πάνω από 45.000.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή από την Καζαμπλάνκα.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι από τη στιγμή που αναμένονται τέτοιες προτάσεις προς την πλευρά της Ανζέ ο παίκτης δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα αυτής της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Ριτσάρλισον, αδιανόητο τατουάζ στην πλάτη με Νεϊμαρ, Ρονάλντο και φαβέλα

Μέσι: Το μυθικό πλάνο από την κερκίδα που ο Λίο πετάει στα σκουπίδια τα εκατομμύρια του Γκβάρντιολ

Μέσι, παρανοϊκό στατιστικό: Το ασύλληπτο νούμερο βραβείων Man of the Match που έχει πάρει από το 2009

News 24/7

24MEDIA NETWORK