Ριτσάρλισον, αδιανόητο τατουάζ στην πλάτη με Νεϊμαρ, Ρονάλντο και φαβέλα

Να κάνει τατουάζ με τον ίδιο και τα δύο είδωλα του, Ρονάλντο Ναζάριο και Νεϊμάρ επέλεξε ο Ριτσάρλισον και το μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram.

Brazil's Richarlison celebrates after scoring the opening goal during the World Cup group G soccer match between Brazil and Serbia, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Ριτσάρλισον πανηγυρίζει το γκολ του (AP PHOTO/ANDRE PENNER)

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ο Ριτσάρλισον μετά από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Τότεναμ και της εθνικής Βραζιλίας, μοιράστηκε με τους ακόλουθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα νέα τατουάζ που έκανε στην πλάτη του και στα οποία απαθανατίζονται τα δύο είδωλα του και ο ίδιος.

Ο λόγος για τον Ρονάλντο Ναζάριο, του οποίου μάλιστα πρόσφατα είχε φιλήσει τα πόδια, και τον Νεϊμάρ με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις και έχει δηλώσει πως τον θαυμάζει απεριόριστα.

Εννοείται πως από το έργο τέχνης δεν έλειπε τ' όνομα του Πελέ, ενώ κάτω από τις προσωπογραφίες υπάρχει η μορφή του ίδιου του παίκτη να ατενίζει το μέλλον μέσα από τις φαβέλες.

Το τατουάζ του Ριτσάρλισον

Ριτσάρλισον, αδιανόητο τατουάζ στην πλάτη με Νεϊμαρ, Ρονάλντο και φαβέλα
PRINT SCREEN

Διαβάστε Περισσότερα

Ζοάο Φέλιξ: "Παζάρεμα" Μέντες με Ρεάλ και τύμπανα πολέμου στην Μαδρίτη

Μέσι: Το μυθικό πλάνο από την κερκίδα που ο Λίο πετάει στα σκουπίδια τα εκατομμύρια του Γκβάρντιολ

Μέσι, παρανοϊκό στατιστικό: Το ασύλληπτο νούμερο βραβείων Man of the Match που έχει πάρει από το 2009 έως σήμερα

News 24/7

24MEDIA NETWORK