Λεβαντόφσκι: Διαμάχη για εκβιασμό με τον πρώην ατζέντη του και παίκτη του Ηρακλή

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο πρώην μάνατζέρ του Τσέζαρε Κουχάρσκι αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during a Group C Champions League soccer match between FC Barcelona and Viktoria Plzen at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι AP PHOTO/JOAN MONFORT

Από το 2018 που οι Λεβαντόφσκι - Κουχάρσκι χώρισαν μανατζερικά, μάχονται μπροστά στο νόμο και πέντε χρόνια μετά, ίσως, βρεθεί εξωδικαστική λύση στο ζήτημά τους πριν από το δικαστήριο.

Το στόρι αυτής της εξωγηπεδικής περιπέτειας θέλει τον ατζέντη και πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Τσέζαρε Κουχάρσκι να απειλεί/εκβιάζει το πολωνικό "κανόνι", ζητώντας του πολλά χρήματα για να μην βγάλει στο φως φορολογικές παρατυπίες που ισχυρίζεται πως έχουν γίνει από τον Λέβα.

Από την άλλη πλευρά ο Κουχάρσκι κατηγορεί τον Λεβαντόφσκι για απάτει. Πως είχαν στήσει μία εταιρία εκμετάλλευσης της εικόνας του ποδοσφαιριστή από κοινού με τον νυν παίκτη της Μπαρτσελόνα να κλείνει την εταιρία και να "κλέβει" τον πρώην πια ατζέντη του. Αυτά λέει ο Κουχάρσκι.

Σύμφωνα με την SPORT έχει οριστεί δικάσιμος για τις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά πριν από αυτό έχει προταθεί από τις Αρχές ο δρόμος του εξωδικαστικού διακανονισμού. Βάσει του δημοσιεύματος οι δύο πλευρές είναι θετικές στο να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν τη μεταξύ τους διαμάχη.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί θέλει να μπει στην Αγγλία

Νιούκαστλ: Πάει να πιάσει "κορόιδο" όλη την Ευρώπη, τοπ πρόταση σε κορυφαίο ταλέντο

Αγγλία: Η αστυνομία θα επισκεφθεί 1.000 σπίτια σε έρευνα που κάνει για "μποξάκια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK