Νιούκαστλ: Πάει να πιάσει "κορόιδο" όλη την Ευρώπη, τοπ πρόταση σε κορυφαίο ταλέντο

Οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ φέρονται έτοιμοι να ταράξουν την Ευρώπη αρπάζοντας κορυφαίο ταλέντο της Bundesliga.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Η είσοδος της Σαουδικής Αραβίας στην Νιούκαστλ, όπως αναμενόταν, γίνεται ρυθμιστής στη μεταγραφική αγορά της Ευρώπης. Η νέα διοίκηση των "ανθρακωρύχων" διαθέτει πολλά χρήματα, μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει σε οικονομική βάση, πάντα, και το γεγονός πως φλερτάρει με το UCL της επόμενης σεζόν κάνει το πρότζεκτ περισσότερο ελκυστικό.

Οι διαθέσεις των Σαουδαράβων είναι άγριες και όπως αναφέρει η Evening Standard έχουν προσεγγίσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και ετοιμάζουν την αρπαγή της χρονιάς. Ο Γιουσουφά Μουκοκό μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο 18χρονος έχει διαπραγματευτεί με την Ντόρτμουντ, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουν βρει.

Dortmund's Youssoufa Moukoko prepares prior the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Club Brugge in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 24, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Γιουσουφά Μουκοκό στην προθέρμανση της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα τον έχει στη λίστα της όπως και η Τσέλσι. Αλλά όπως υποστηρίζει το προαναφερθέν Μέσο οι "καρακάξες" έχουν κάνει μεγάλη προσφορά στον ανερχόμενο σταρ. Το ποσό που γράφεται ότι προσφέρει η Νιούκαστλ αγγίζει τις 150.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο Μουκοκό έχει δηλώσει πρόσφατα πως δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την Ντόρτμουντ και κόντρα στα λεγόμενα του παίκτη κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τον θέλουν να ζητάει πριμ υπογραφής στο νέο του συμβόλαιο ύψους 10.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί θέλει να μπει στην Αγγλία

Αγγλία: Η αστυνομία θα επισκεφθεί 1.000 σπίτια σε έρευνα που κάνει για "μποξάκια"

Ουνάι Έμερι: Ο Ισπανός έκανε παραγγελία το αριστερό μπακ και η Άστον Βίλα δεν του χάλασε χατήρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK