Παρί: Ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί θέλει να μπει στην Αγγλία

Το Κατάρ φαίνεται έτοιμο ν' ακολουθήσει επεκτατική πολιτική όπως το City Football Group και θέλει να μπει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Τα Εμιράτα έχουν μπει στην Premier League με σημαία τους την Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. City Football Group), η Σαουδική Αραβία επίσης μέσω της Νιουκάστλ. Δημοσιεύματα, τώρα, υποστηρίζουν ότι ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί (σ.σ. ο άνθρωπος της Παρί) που εκπροσωπεί το Κατάρ σε συνεννόηση με την Ντόχα ψάχνεται για την ευκαιρία εισόδου στην Αγγλία.

Δημοσίευμα στο Νησί που προήλθε από το Sky Sports αναφέρει πως ο Κελαϊφί συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λεβί για να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης μέρος ή ολόκληρου του κλαμπ. Τα σπιρούνια πρέπει να σημειώσουμε ότι αρνήθηκαν ότι έγινε μία τέτοια συνάντηση.

Το CBS από την πλευρά του υποστηρίζει ότι έγιναν αρκετά ραντεβού, όλες οι συζητήσεις γίνονται σε πρώιμο στάδιο και όλα αυτά αφορούν ξεκάθαρο βήμα της Ντόχα να κάνει μπάσιμο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Παράλληλα, γίνεται λόγος στα Μέσα που ασχολούνται με το θέμα και στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ.

Τα δύο, ίσως σπουδαιότερα κλαμπ της Αγγλίας, εδώ και μήνες βρίσκονται υπό πώληση. Το CBS στο ρεπορτάζ του αναφέρει πως μέχρι στιγμής ο Κελαϊφί και το επιτελείο του δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επαφή με αμφότερους. Η AS στην ηλεκτρονική της μορφή φιλοξενεί άρθρο με όλες τις εξελίξεις μαζεμένες.

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον εάν καταφέρει και το Κατάρ να μπει στην PL, καθώς θα μιλάμε για τη σύγκρουση συμφερόντων τριών χωρών με ατελείωτο πλούτο και διάθεση για τεράστιες επενδύσεις. Η Σίτι έχει γίνει υπερδύναμη, ενώ η Νιουκάστλ σε ελάχιστο χρόνο παρουσίας των Σαουδαράβων διεκδικεί ήδη με αξιώσεις μία θέση στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Αντρέα Πίρλο: Έστειλε βιογραφικό σε εθνική ομάδα έκπληξη

Μπέιλ: Ποια είναι η "χιλιανή" στην οποία αναφέρεται η Ρεάλ στο αντίο της στον Ουαλό

Γκβάρντιολ: Η Λειψία πάτησε pause στα όνειρα των μεγάλων για τον Κροάτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK