Λεβαντόφσκι: Παρά το συμβόλαιο με την Μπάρτσα, εκεί επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του

Πώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τον ρωτάει συνέχεια για το MLS και δεν αποκλείεται να κλείσει την καριέρα του εκεί ανέφερε ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Την εκτίμηση του για το πρωτάθλημα έχει εκφράσει παλαιότερα και ο ίδιος ο Λέβα.

Barcelona's Robert Lewandowski points during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν AP

Εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχοντας σε 24 αναμετρήσεις 22 γκολ και 5 ασίστ.

Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του Πολωνού με την ομάδα της Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2026 δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής είτε μετά τη λήξη του συμβολαίου είτε νωρίτερα, θα αποχωρήσει από την ομάδα με προορισμό το MLS.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στην εθνική Πολωνίας, Κάρολ Σφιντέρσκι λέγοντας πως δεν είναι λίγες οι φορές που ο Λεβαντόφσκι τον έχει ρωτήσει για τις συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε, ότι και ο ίδιος ο Πολωνός στράικερ της Μπαρτσελόνα σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει ότι τον ενδιαφέρει αρκετά η προοπτική του MLS για το μέλλον καθώς είναι ένα πρωτάθλημα που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.

"... Ξέρω πολλά για το MLS, εκεί παίζουν πολλοί Πολωνοί ποδοσφαιριστές αλλά και Γερμανοί που μου έχουν πει πως το πρωτάθλημα κάνει ένα βήμα παραπάνω κάθε χρόνο..."

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Κοντά σε αποχώρηση - βόμβα "σημαία" της ομάδας

Μόγες: Στέλνει στο MLS κορυφαίο σκόρερ

Άρσεναλ: Παίρνει ρεβάνς από την Τσέλσι, της "κλέβει" παίκτη με πρόταση 60 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK