Άρσεναλ: Παίρνει ρεβάνς από την Τσέλσι, της "κλέβει" παίκτη με πρόταση 60 εκατ.

Πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ έχει καταθέσει η Άρσεναλ στην Μπράιτον για τον Μοϊσές Καισέδο. Στα 55.000.000 η πρόταση της Τσέλσι.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League βρίσκεται η ομάδα της Άρσεναλ και από ό,τι φαίνεται η διοίκηση της ομάδας θέλει να κάνει όλα τα χατίρια στον Μικέλ Αρτέτα.

Μετά από την απόκτηση του Λεάνδρο Τροσάρντ από την Μπράιτον, οι "Κανονιέρηδες" φέρεται να έχουν κάνει επίσημη πρόταση στην αγγλική ομάδα για την απόκτηση και του Μοϊσές Καισέδο.

Για τον Καισέδο πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως βρίσκεται στα ραντάρ των κορυφαίων ομάδων της Premier League κάτι που σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πλέον έχει πάρει επίσημη μορφή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η 'Άρσεναλ έχει κάνει επίσημη πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ στη Μπράιτον για την αγορά του ποδοσφαιριστή, την ώρα που η Τσέλσι προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 55.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι Άρσεναλ και Τσέλσι "μονομάχησαν" πρόσφατα και για τον Μικάιλο Μουντρικ, ο οποίος εν τελεί κατέληξε στους μπλε με ποσό μαμούθ.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ του Athletic η Μπράιτον φέρεται να απάντησε αρνητικά και στην πρόταση της Άρσεναλ, η οποία όμως πιέζει αρκετά ώστε να ολοκληρώσει τη κίνηση πριν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Κοντά σε αποχώρηση - βόμβα "σημαία" της ομάδας

Λίβερπουλ: Πλην Τσάμπερλειν, αποχωρεί και κεντρικός αμυντικός

Μόγες: Στέλνει στο MLS κορυφαίο σκόρερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK