Λεβερκούζεν: Έγινε το χατίρι του Τσάμπι Αλόνσο και ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή

Την απόκτηση του Αλεχάντρο Γκριμάλντο ανακοίνωσε η Μπάγερν Λεβερκούζεν. Ο παίκτης θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Μπενφίκα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Benfica's Goncalo Ramos, left, celebrates with Benfica's Alex Grimaldo after scoring his side's second goal during the Champions League, third qualifying round, first leg soccer match between Benfica and Midtjylland at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Aug. 2, 2022. (AP Photo/Armando Franca)
ο Γκριμάλντο πανηγυρίζει με τον Γκονσάλο Ράμος AP

Εξαιρετική είναι η πορεία που πραγματοποιεί με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο η Μπάγερ Λεβερκούζεν, όντας στην ημιτελική φάση του Europa League αλλά και ένα μόλις βήμα πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τσάμπι Αλόνσο, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Τότεναμ, είναι πιστός στην γερμανική ομάδα και σχεδιάζει το πλάνο του για την ερχόμενη σεζόν, προχωρώντας μάλιστα και στην πρώτη μεταγραφική κίνηση.

Ο λόγος για τον Αλεχάντρο Γκριμάλντο ο οποίος στο τέλος της φετινής χρονιάς θα αφήσει την Μπενφίκα έπειτα από μία 7ετία και θα γίνει κάτοικος Bundesliga για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Γκριμάλντο αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αριστερού μπακ και τη φετινή χρονιά έχει σε 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 7 γκολ και 15 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έμερι: Θέλει να φέρει στην Άστον Βίλα έναν από τους αγαπημένους του παίκτες

Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα έκανε τεράστια αποκάλυψη για την σχέση τους

Χάλαντ: Έγραψε στο παπούτσι του τον μαγικό αριθμό "35" αλλά μετά από λίγο τον άλλαξε με μαρκαδόρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK