Έμερι: Θέλει να φέρει στην Άστον Βίλα έναν από τους αγαπημένους του παίκτες

Τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο θέλει να φέρει στην Άστον Βίλα ο Ουνάι Έμερι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί τόσο στην Βιγιαρεάλ όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

FILE - Villarreal's manager Unai Emery gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Juventus and Villarreal at the Allianz stadium in Turin, Italy, March 16, 2022. Emery left his position as Villarreal coach on Monday Oct. 24, 2022 to take charge of Aston Villa, replacing the fired Steven Gerrard. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Ο Ουνάι 'Εμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ AP

Την Βιγιαρεάλ για χάρη της Άστον Βίλα άφησε ο Ουνάι Έμερι μεσούσης της σεζόν και έχει καταφέρει ήδη να περάσει την δική του ταύτοτητα στην ομάδα.

Ο Ισπανός έχει θέσει ψηλά τον πήχη σε όλα τα επίπεδα, με τα δημοσιεύματα να θέλουν την αγγλική ομάδα να έχει στη λίστα της ονόματα από το πάνω ράφι αλλά και παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο έμπειρος τεχνικός.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πέρα από τον Φεράν Τόρες, για τον οποίο αναμένεται να γίνει επίσημη πρόταση στην Μπάρτσα το ερχόμενο διάστημα, ο Έμερι θέλει και τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Βιγιαρεάλ από την Τότεναμ.

Ο Έμερι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Λο Σέλσο αλλά θα πρέπει να περιμένει καθώς ο Αργεντίνος έχει συμβόλαιο με τα "Σπιρούνια" μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και χρειάζεται να αποφασίσει ο νέος προπονητής, που αναμένεται να ανακοινωθεί το ερχόμενο διάστημα, τι θέλει να κάνει με την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός κόουτς έχει συνεργαστεί με τον Λο Σέλσο τόσο στην Βιγιαρεάλ όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα έκανε τεράστια αποκάλυψη για την σχέση τους

Χάλαντ: Έγραψε στο παπούτσι του τον μαγικό αριθμό "35" αλλά μετά από λίγο τον άλλαξε με μαρκαδόρο

Ποτσετίνο: Υπογράφει στην Τσέλσι μέχρι το 2026 και έχει δύο προτεραιότητες

News 24/7

24MEDIA NETWORK