Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα έκανε τεράστια αποκάλυψη για την σχέση τους

Πώς δεν είναι πλέον μαζί με τον Μάουρο Ικάρντι ανέφερε σε live που έκανε στο Instragram, η Γουάντα Νάρα.

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Ικάρντι και Γουάντα Νάρα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Τον καλό του εαυτό έχει βρει ξανά με τη φανέλα της Γαλατασαραϊ ο Μάουρο Ικάρντι, όντας μάλιστα πολύ κοντά στην μετακίνησή του σε ομάδα της Premier League, κάτι που κάνει την Παρί, στην οποία ανήκει ο παίκτης, να "τρίβει τα χέρια" της καθώς θέλει πάση θυσία να τον ξεφορτωθεί.

Πολλοί θεωρούσαν πως η αγωνιστική άνοδος του Ικάρντι οφείλεται στην επανασύνδεση του με την Γουάντα Νάρα αλλά σύμφωνα με την ίδια, οι δυο τους δεν είναι μαζί, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, η Νάρα έκανε live με την αδερφή της και σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με τον Ικάρντι, τόνισε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει.

Πάντως, παρά την δήλωση της Νάρα, το πρώην, όπως όλα δείχνουν, ζευγάρι δεν έχει σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις, "μπερδεύοντας" τους πάντες.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Θέλει Φάτι και η Μπάρτσα της πρότεινε "τρελή" ανταλλαγή

Χάλαντ: Έγραψε στο παπούτσι του τον μαγικό αριθμό "35" αλλά μετά από λίγο τον άλλαξε με μαρκαδόρο

Ποτσετίνο: Υπογράφει στην Τσέλσι μέχρι το 2026 και έχει δύο προτεραιότητες

News 24/7

24MEDIA NETWORK