Λιλ, η μαέστρος των επιθετικών: Μετά τους Όσιμεν, Νταβίντ βρήκε νέο κανόνι

Η Λιλ χτίζει παράδοση στην επένδυση σε επιθετικούς αφού ήδη έχει βρει το διάδοχο του Νταβίντ και ο μικρός τα "σπάει".

Gent's Hugo Cuyper, right, celebrates Gent's Gift Emmanuel Orban after scoring his side's opening goal during the Conference League soccer match between West Ham and Gent at the London stadium in London, England, Thursday, April 20, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Αυτός είναι ο Γκιφτ Ορμπάν AP PHOTO/KIN CHEUNG

Φοβερό και τρομερό το μάτι της Λιλ όσον αφορά στους επιθετικούς. Οι Γάλλοι τσίμπησαν τον Βίκτορ Όσιμεν προτού κινηθούν οι μεγάλοι και με 22.400.000 ευρώ τον έκαναν δικό τους. Την αμέσως επόμενη σεζόν ο Νιγηριανός έκανε μεταγραφή 75.000.000 ευρώ στην Νάπολι και πλέον ετοιμάζεται να σπάσει το φράγμα των 100.000.000 ευρώ.

Το 20/21, λοιπόν, η Λιλ είχε ήδη έτοιμο το διάδοχο του "Ναπολιτάνου" κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Καναδό, Τζόναθαν Νταβίντ. Από την Γάνδη με 27.000.000 ευρώ η Λιλουά "κλείδωσαν" την υπόθεση και τώρα συζητούν την πώλησή του σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Κι επειδή το γαλλικό κλαμπ ξέρει τι κάνει έχει ήδη στα σκαριά τον διάδοχο ο οποίος είναι Νιγηριανός, όπως ο Όσιμεν, και μόλις 20 ετών (γεννημένος το 2002). Το φοβερό; Είναι κι αυτός από την Γάνδη, άρα και οι Βέλγοι κάνουν δυνατές επιλογές στην αιχμή του δόρατος.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ο Γκιφτ Ορμπάν. Η Γκεντ τον έκανε δικό της από την Στάμπαεκ μόλις τον περασμένο Γενάρη αντί 3,3 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός φορ εφέτος μετράει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει σκοράρει 20 γκολ και 2 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

"Βόμβα" για το μέλλον του Μάουντ, εκεί θέλει να παίξει τη νέα σεζόν ο Άγγλος

Η Γιουνάιτεντ "σκάει" τα 60 εκατομμύρια και παίρνει πρωταθληματικό στόπερ

Ίντερ: Πήρε το Coppa Italia, "καθάρισε" και με την παραμονή δύο παικταράδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK