Λιονέλ Μέσι: Η κίνηση που έκανε πριν λίγα χρόνια και έδειξε ότι προετοιμάζεται για το MLS

Μία υπερπολυτελέστατη βίλα 5.000.000 ευρώ είχε αγοράσει πριν λίγα χρόνια ο Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι, βλέποντας μέλλον.

PSG's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Paris Saint-Germain in Haifa, Israel, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Κόντα στη βόμβα του καλοκαιριού φέρεται να είναι η Ίντερ Μαϊάμι καθώς σύμφωνα με τους Times βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα από το ερχόμενο καλοκαίρι με ποσό ρεκόρ.

Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετό καιρό ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιθυμούσε διακαώς την μεταγραφή του Αργεντίνου σταρ στην ομάδα του Μαϊάμι, κάτι για το οποίο μάλλον και ο ίδιος ο Μέσι ήταν προετοιμασμένος από καιρό

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος έχει εδώ και λίγα χρόνια στη κατοχή του μία υπερπολυτελέστατη βίλα αξίας 5.000.000 ευρώ στο Μαϊάμι, την οποία επισκέπτεται τακτικά με την οικογένεια του την περίοδο των διακοπών.

Το 2021 μάλιστα και λίγο μετά την υπογραφή του στην ομάδα της Παρί, δημοσίευμα της SUN ανέφερε πως ο Αργεντίνος είχε βάλει προς πώληση την βίλα, αγοραστής όμως δεν φέρεται να βρέθηκε ποτέ ή εν τέλει δεν επιδίωξε ο Μέσι να βρεθεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Σαουδάραβες και Καταριανοί έρχονται με ιδιωτικές εταιρείες, όχι ως κράτη

Μουντιάλ 2022: Τρελός οπαδός της Σαουδικής Αραβίας με φιλοπολωνικά συναισθήματα

Ισπανία: Ο Ενρίκε θα κόψει την μπάλα στον Φεράν εάν κάνει πανηγυρισμό "πιπίλα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK