Ο Μέσι "έφτιαξε" τον Σκαλόνι για Μουντιάλ μετά από ένα Βραζιλία - Αργεντινή το 2021

Το περιεχόμενο της συνομιλίας με τον Λιονέλ Μέσι που του έδωσε ώθηση για τη δύσκολη συνέχει αποκάλυψε ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Argentina's head coach Lionel Scaloni kisses Argentina's Lionel Messi, right, at the end of the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Μέσι με τον Σκαλόνι αγκαλιάζονται AP

Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του κατάφερε να κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι και έγραψε ιστορία με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Πέρα από τον Μέσι μεγάλος υπεύθυνος για την επιτυχία των Αργεντίνων είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Λιονέλ Σκαλόνι.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του μεγάλου τελικού, ο Σκαλόνι αποκάλυψε ένα διάλογο που είχε με τον Μέσι μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Αργεντινής με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον Νοέμβριο του 2021, ο οποίος αποδείχθηκε καθοριστικός για τη συνέχεια.

"Ήθελα να μιλήσω στον Μέσι μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Βραζιλία. Ένιωσα ότι αυτό που επρόκειτο να συμβεί θα ήταν δύσκολο και η απογοήτευση θα μπορούσε να ήταν έντονη.

Έτσι πριν επιστρέψει στο Παρίσι, κάθισα να μιλήσω μαζί του. Του έθεσα το θέμα που με απασχολούσε και μου είπε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και ότι κι αν γίνει τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει. Αυτό μου έδωσε ώθηση..."

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Τα γυρίζει ο Πέρεθ για να εκραγεί η βόμβα

Μουντιάλ 2022, Εμπαπέ: Μυθικό... σέρβις αλά Formula 1 στον Κιλιάν

Μουντιάλ 2022: Μήπως δεν έπρεπε να μετρήσει το τρίτο γκολ της Αργεντινής;

News 24/7

24MEDIA NETWORK