Ντεμπελέ: Τα κατάφερε, πήρε παύλα στην αξιολόγησή του

Ανάξιο να βαθμολογηθεί θεώρησε η Equipe τον Ουσμάν Ντεμπελέ με αποτέλεσμα να του βάλει παύλα στην αξιολόγηση που έκανε σε όσους αγωνίστηκαν στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

France's Ousmane Dembele is substituted by Randal Kolo Muani during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ γίνεται αλλαγή AP

Θέση βασικού επέλεξε να δώσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στον Ουσμάν Ντεμπελέ με τον Γάλλο προπονητή να κάνει αλλαγή τον νεαρό εξτρέμ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Ντεμπελέ ήταν ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της αναμέτρησης αφού έκανε το πέναλτι στον Άνχελ Ντι Μαρία, από το οποίο προήλθε το 1-0 του Λιονέλ Μέσι.

Η Equipe μετά το τέλος του τελικού στη κριτική που έκανε για κάθε ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Πολωνό διαιτητή Μαρτσίνιακ, τον οποίο βαθμολόγησε με 2/10.

Στην περίπτωση του Ντεμπελέ όμως η γαλλική εφημερίδα εξάντλησε την αυστηρότητα της αφού έβαλε δίπλα από το όνομα του μία απλή παύλα, γράφοντας μάλιστα ιδιαίτερα σκληρά λόγια.

"Σαράντα ανάξια λεπτά ενός τελικού Παγκοσμίου Κυπελλου. Αμυντικά ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν πολύ μακριά από τους αντιπάλους του. Τον πέρασε ο Άνχελ Ντι Μαρία πριν κάνει το αμφισβητούμενο πέναλτι στη μεγάλη περιοχή. Επιθετικά όλες οι πρώτες του επαφές κατέληγαν στο αντίπαλο..."

Πάντως, παύλα στη κριτική της Equipe πήρε και ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ίδιο λεπτό με τον Ντεμπελέ λόγω ενοχλήσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλλία: Έριξε την βόμβα του ο Καρίμ

Αργεντινή, ο Ταρούσα μεγάλωσε και βγήκε στους δρόμους να γιορτάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Μέσι "έφτιαξε" τον Σκαλόνι για Μουντιάλ μετά από ένα Βραζιλία - Αργεντινή το 2021

News 24/7

24MEDIA NETWORK