Η συζήτηση με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος συνομίλησε 2,5 ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για το νέο Ολυμπιακό και τον Πάπε Ντιόπ που αναμένεται α αποτελέσει τη νέα μεταγραφή.

Η συζήτηση με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο

Διαβάστε τη συζήτηση:

16:40
Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγα λεπτά ξεκινάμε τη ζωντανή επικοινωνία και θα συζητήσουμε για όλα τα θέματα της "ερυθρόλευκης" επικαιρότητας...
16:42
Manos Petralona : ektos apo ntourmaz tha paroume diop kai epithetiko mazi me poulido?
16:44
Καλησπέρα. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης Ντουρμάζ περιμένουμε δύο ακόμη μεταγραφές. Ντιόπ ή... έκπληξη για τη θέση του κόφτη κι έναν επιθετικό, ο οποίος θα είναι ο Πουλίδο ή ο Μήτρογλου, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. 
16:44
TASOS : STAVRO KΑLISPERA KALI XRONIA NA XOUME!!!!
16:45
Καλησπέρα φίλε, επίσης. Θα ήταν καλύτερα να στέλνετε τα μηνύματά σας στα ελληνικά για να γίνονται πιο κατανοητά τα ερωτήματά σας από όλους. Ευχαριστώ.
16:45
panos : βλεπεις ντιοπ ? και αν ναι...φευγει ο μανιατης η οχι?
16:46
Ο Ντιόπ όπως πρώτο σας ενημέρωσε από χθες το μεσημέρι το contra.gr είναι ο πρώτος υποψήφιος για να καλύψει τη θέση του Σάμαρη και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλον αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Για τον Μανιάτη είναι ακόμη όλα ρευστά και τίποτα δεν αποκλείεται. 
16:47
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ
16:49
Καλησπέρα φίλε. Νομίζω ότι οι φετινές κινήσεις του Ολυμπιακού συνολικά έχουν τη δυναμική για να αποδειχθούν οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Όλα αυτά βέβαια θα τα δούμε στο γήπεδο. Για την πιθανή ενδεκάδα σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα θα επέλεγα τους Ρομπέρτο- Σαλίνο, Αβραάμ, Αμπιντάλ, Χολέμπας- Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι- Αφελάι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί ή Μπενίτες. Αναμένουμε όπως έγραψα και λίγο πριν άλλες δύο μεταγραφές...
16:49
Αντώνης: Σταύρο , παρά τις εξαγγελίες του Προέδρου , η ομάδα αφελληνίζεται . Και δυστυχώς οι έλληνες που αποκτήθηκαν προορίζονται για δανεικοί . Τι βλέπεις για Σιόβα -Αβ
16:52
Φίλε, έφυγε ο Σάμαρης, φεύγει μάλλον και ο Μανωλάς, αλλά ήρθαν ο Φορτούνης, ο Μπουχαλάκης, ο Κολοβός, ο Αυλωνίτης. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα φύγουν ως δανεικοί, γίνεται προσπάθεια ο κορμός να παραμείνει ελληνικός. Ο Σιόβας με τον Αβραάμ θα είναι από τις βασικές μονάδες της νέας σεζόν, στην οποία ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει συνολικά πάνω από 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Άρα δεν μιλάμε για ένδεκα βασικούς, αλλά για μια 20άδα που θα στηριχθεί ο Μίτσελ.  
16:52
kenurios : 1)τι πιθανοτητες δινεις στο να φυγει/μεινει ο μανωλας? 2)ο ντιοπ κανει για τη θεση του αντι-σαμαρη και ποσο κοντα ειμαστε στην αποκτηση του?
16:54
Οι πιθανότητες αποχώρησης του Μανωλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι γύρω στο 80-90%. Θα είναι έκπληξη αν δεν πουληθεί έως το τέλος του μήνα. Ο Ντιόπ είναι box to box μέσος, όχι τόσο τεχνίτης όσο ο Σάμαρης, αλλά με περισσότερες δυνάμεις και ατελείωτο τρέξιμο. Αν έρθει, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο εργαλείο. 
16:54
kostas : kalispera Stauro! Mas leipei o klasikos fountaristos epithetikos. Ean den agorastei tetois paiktis, vlepeis i omada na exei provlima sta megala paixnidia?
16:56
Συμφωνώ μαζί σου. Ο Μπενίτες έχει πολλά προσόντα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να πάρει στις πλάτες του την ομάδα ιδιαίτερα φέτος και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Νομίζω ότι εδώ θα υπάρξει ενίσχυση και επιμένω ότι έως το τέλος του μήνα μπορεί να ενεργοποιηθεί επιστροφή Μήτρογλου ή απόκτηση άλλου σέντερ φορ πιο έμπειρου από τον Παραγουανό. 
16:56
Giorgio7 : Καλησπέρα Σταύρο. 2 ερωτήσεις 1) παίζει του ρονι? 2) ο Ντιόπ έρχεται σημερα?
16:57
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πηγές του συλλόγου, αλλά και ο Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε στην Κωνσταντινούπολη, νομίζω πως δεν παίζει τέτοιο θέμα. Ο Ντιόπ παίζει, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη η μεταγραφή του, ούτε είμαστε σίγουροι ακόμη ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός. Μπορεί να είναι, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό.
16:57
hahar : Σάς ανησυχεί ότι μένουν ελαχιστότατοι έλληνες παίκτες ενδεκάδας και γινόμαστε λεγεώνα των ξένων;
16:59
Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Από την άλλη πλευρά, δε νομίζω ότι θα έλεγε κανείς όχι στα 9 εκατομμύρια για τον Σάμαρη και στα περίπου 11-12 που θα φτάσει ο Μανωλάς. Πριν από δύο χρόνια ούτε ως ανέκδοτο δεν θα μπορούσε να αναφέρει κανείς ότι αυτοί οι δύο παίκτες θα φτάσουν τόσο ψηλά την χρηματιστηριακή τους αξία με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι όμως έγινε. Άρα κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και με τους επόμενους... Εκείνους που θα κληθούν να τους διαδεχθούν. 
16:59
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΜΗΠΩς Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΟΦΤΗ..ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΤΣΟΣ????
17:00
Ναι, είναι κι αυτή μια πιθανότητα. Μπορεί να μην έχει το όνομα ή την εμπειρία του Ντιόπ, αλλά είναι πολύ καλός μέσος, 23 ετών και Έλληνας. Οπότε είναι μια περίπτωση που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε...
17:00
Νικος 7 : Εκλεισε τελικα ο Ντιοπ?
17:01
Όχι ακόμη, αλλά μπορεί να κλείσει ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες, αν δεν προκύψει κάτι άλλο στο μυαλό του Μίτσελ και της διοίκησης. 
17:01
manos petraloba : Σταυρο πιστευεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να μεινει ο μανωλας τελικα εστω μεχρι γεναρη?
17:02
Ναι, υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο αν δεν καλυφθούν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού, αλλά οι πιθανότητες δεν ξεπερνούν το 20%. 
17:02
panos7 : αν μεινει ο μανωλας τοτε τι γινεται στην αμυνα? ενασ πανικος..μιλαμε για 6 στοπερ...τι πιστευεις
17:03
Αν μείνει ο Μανωλάς, θα πάει σίγουρα δανεικός ο Αυλωνίτης και μην ξεχνάμε ότι ο Αμπιντάλ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία κι ως αριστερός μπακ. 
17:03
panospatra : O Γκαζαριαν τι βλέπεις θα φύγει για δάνεικος κι ας ειχε πολυ καλά φιλικά;
17:04
Αν έρθει κι άλλος βασικός σέντερ φορ, νομίζω ότι ένας από τους ακραίους περισσεύει και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πάει δανεικός ο Γκαζαριάν, ο οποίος πιάνει και θέση ξένου. Αν έρθει και ο Πουλίδο οι ξένοι φτάνουν τους 6, μαζί με τον Ολαϊτάν. Οπότε ή ο Μάικλ θα μείνει εκτός ρόστερ ή ο Γκαζαριάν. 
17:05
georgakopoulos' s FAN : καλησπερα! ποιος βλεπεις να φευγει: κολοβος ή γκαζαριαν; εσυ ποιος προτιμας να μεινει; τελος, πως σου φαινεται ο μποτια; εμενα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη;
17:07
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έως τώρα ο Κολοβός θα πάει σίγουρα δανεικός στον Πανιώνιο ή κάπου αλλού στη Σούπερ Λίγκα. Θέλει ακόμη παιχνίδια στα πόδια του ο νεαρός εξτρέμ και αυτή είναι η καλύτερη επιλογή από τη στιγμή που μετά τους Ντοσεβί, Γκαζαριάν ήρθαν Αφελάι, Ντουρμάζ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Φουστέρ, ο οποίος σχεδόν πάντα ξεκινά ως αριστερός μέσος. 
17:07
papa sphinx : Οι κινήσεις του ολυμπιακού ευνοούν ιδιαίτερα την εθνική μας καθώς οι διεθνείς που δίνει αποκτούν άλλον αέρα αγωνιζόμενοι στο υψηλότερο επίπεδο... συμφωνεις?
17:08
Συμφωνώ, σύλλογοι και Εθνική ομάδα πρέπει να λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Η παρουσία παικτών του Ολυμπιακού στο Μουντιάλ απογείωσε την αξία τους, σε συνδυασμό με την παρουσία του στην ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
17:08
ΣΤΑΜΑΤΗΣ : Σταύρο πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε άλλες πωλήσεις παιχτών μέχρι το τέλος του καλοκαιριού?
17:09
Πιστεύω ότι εκτός του Μανωλά, υπάρχουν πιθανότητες αποχώρησης για Μανιάτη, ίσως και Σαβιόλα. Για τον Χολέμπας το πιθανότερο είναι να συνεχίσει, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα. 
17:09
ΤΑΣΟΣ : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ MARIO GOMEZ???
17:10
Καλη χρόνια φίλε. Δε νομίζω ότι ο Μάριο Γκόμεζ είναι στο στιλ του επιθετικού που θα ήθελαν Ολυμπιακός και Μίτσελ. Αυτή είναι η αίσθησή μου. 
17:10
giannis : Τελικα θα ερθει ο Ντιοπ? Ποια η αποψη σου για τον παιχτη? Νομιζω οτι η ελευση Ντιοπ σημαινει οτι δεν ειναι απαραιτητη η παρουσια Μανιατη στην 11αδα. Συμφωνεις?
17:12
Ο Ντιόπ είναι πιο κοντά από κάθε άλλο κόφτη, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη και δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει. Νομίζω πως αν τελικά αποκτηθεί, θα είναι μια πολύ καλή επιλογή και έτοιμος να προσφέρει άμεσα, καθώς πέρυσι έπαιξε όλη τη σεζόν βασικός με τη Λεβάντε. Όσο για τον Μανιάτη η παρουσία του είναι απαραίτητη από τη στιγμή που η σεζόν θα είναι γεμάτη παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είναι ο Τσάβι, αλλά είναι χρήσιμος στον Ολυμπιακό. 
17:12
γιωργος : καλησπερα ξερεις τα νεα για μανωλα θα μεινει?ακουστηκε και για ροναλτινιο ισχυει κατι τετοιο ?
17:13
Επαναλαμβάνω ότι ο Μανωλάς θα φύγει κατά 80-90%, ενώ στην ΠΑΕ επιμένουν πως δεν υπάρχει θέμα Ροναλντίνιο. 
17:13
νακης : καλησπερα σταυρο,θα ηθελα τη γνωμη σου σχετικα με τις πιθανες αποχωρησεις κι'αλλων ελληνων διεθνων μετα τον σαμαρη,δηλαδη να μειωθει κι΄αλλο το ελληνικο ροστερ.
17:14
Νομίζω πως μετά τον Σάμαρη θα αποχωρήσει και ο Μανωλάς, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς μάλλον δεν θα μετακινηθούν. 
17:14
Αγγελος : Σταυρο καλησπέρα και καλη χρονια,πιστευεις ότι χρειαζετε η ομαδα έναν οργανωτή στο στυλ του Ιμπαγασα,ευχαριστω.
17:15
Μακάρι ο Ιμπαγάσα θα ήταν πέντε χρόνια νεότερος. Τέτοιο παίκτη δύσκολα θα ξαναδούμε στα ελληνικά γήπεδα. Πίσω από τον Τσόρι, πάντως, ο οποίος είναι τεράστιο 10άρι υπάρχει και ο Φορτούνης, ο οποίος αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα κατά την ταπεινή μου άποψη. 
17:15
Nous : Καλησπέρα μήπως μετα τις μεταγραφές θα πρεπει να υπογράψει και ο Michel την ανανέωση του συμβολαίου του γιατι ειναι οτι καλύτερο μπορεί να εχει η ομάδα
17:17
Πέρυσι που ο Μίτσελ ήταν στην απόλυτη αμφισβήτηση τέτοιες μέρες, τα πήγε μια χαρά στη διάρκεια της σεζόν. Φέτος που όλα μοιάζουν ιδανικά, καλό θα είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους μιας και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο Ισπανός, πάντως, μετά το χλωμό ξεκίνημα, πέρυσι έκανε εξαιρετική δουλειά και μακάρι να συνεχίσει έτσι στη διάρκεια της φετινής...
17:17
Stratonian : Σταύρο μπορείς να μας πεις για Μπουχαλάκη και Κολοβό? Θα μείνει κάποιος από αυτούς σίγουρα? Τι άποψη έχεις για αυτούς?
17:18
Ο Μπουχαλάκης θα μείνει όπως όλα δείχνουν. Ο Κολοβός θα πάει δανεικός και θα επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι. Και οι δύο έχουν πολύ ταλέντο και πολύ μέλλον. 
17:18
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΠΑΡΟΣ : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕΓΑΛΕ
17:19
Γεια σου και σένα Δημήτρη από την πανέμορφη Πάρο, με τον υπέροχο γιο!
17:19
Mixalis : Καλησπερα σταυρο.Ακουγεται έντονα το σεναριο δανεισμού του Αυλωνιτη και του Κολοβού στον Πανιωνιο και απορία μου είναι τι αγωνιστικα οφέλη μπορει να εχουν παιζο
17:19
Η απάντηση νομίζω ότι είναι προφανής. Από τα πέντε παιχνίδια που θα έπαιζαν στον Ολυμπιακό, εκεί θα παίξουν 30 έκαστος!
17:20
kenurios : οταν εκανε τη συνεντευξη ο μιτσελ ειπαν οτι ζητησε τον πουλιδο.μετα πηραμε μπενιτες εννοουσε μπενιτες, χτες εννοουσε το ντουρμαζ.τι παιζει στη διοικηση τελικα?
17:21
Γενικά στη διοίκηση λένε λίγα και αφήνουν να αιωρούνται πολλά περισσότερα. Ο παίκτης που ζήτησε ο Μίτσελ από τον Μαρινάκη ως... χάρη, όπως δήλωσε, ήταν ο Ντουρμάζ σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. 
17:21
ilias : Tha paroume kourbeli i ton petso sto mellon ??
17:21
Είναι μια υποθετική ερώτηση στην οποία δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένη απάντηση. 
17:22
basilhs : εγω θα ηθελα τον ζονας στην επιθεση
17:22
Πολύ καλή επιλογή, αλλά δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα δαπανήσει 5-6 εκατομμύρια για έναν 30χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς δεν θα έχει ανάλογη αξία μεταπώλησης.  
17:23
Αρετή : Βλεπω τον Διαμαντάκο, μετά την επικείμενη απόκτηση και άλλου φορ, να παραγκωνίζεται καίτοι έκανε εξαιρετική προετοιμασία... Ποια η γνωμη σου;
17:24
Ο Διαμαντάκος θα πάρει παιχνίδια ως εναλλακτική επιλογή. Αυτή τη στιγμή μπροστά του είναι μόνο ο Μπενίτες, καθώς ο Πουλίδο και να έρθει θα έχει μείνει πίσω από πλευράς προετοιμασίας. Και ο Μήτρογλου ή άλλος βασικός φορ να αποκτηθεί, πάλι ο μικρός θα πάρει χρόνο μιας και ο Μίτσελ φέτος δουλεύει πολύ και σύστημα 4-4-2. 
17:24
nafplio7 : πιστευεις ειρθε η ωρα για ενα ευρωπαικο τελικο?? σε οριζοντα 3ετιας
17:25
Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό θα είναι να συνεχίσει την πορεία προς την ευρωπαϊκή καταξίωση με σταθερά βήματα. Το πότε θα έρθει ένας ευρωπαϊκός τελικός δεν είμαι σε θέση να το απαντήσω. Πάντως, η ομάδα δείχνει χρόνο με το χρόνο να ισχυροποιείται όλο και περισσότερο.
17:26
basilhs : πιστευεις οτι ο εσιεν θα μας βοηθουσε πιο πολυ με την εμπειρια του???
17:26
Ο Εσιέν είναι τεράστιο όνομα, αλλά σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω σε πιθανή απόκτησή του τι τελικά θα είναι σε θέση να προσφέρει και τι όχι. 
17:26
Αγγελος : Βλέπεις τον ολυμπιακό καλυτερο απο την προηγούμενη χρονια η χειρότερο;
17:27
Σύμφωνα με όσα έχουμε δει ως τώρα, περιμένω καλύτερη την ομάδα από πέρυσι. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρυσι που δεν πήγε καλά στα φιλικά, είχε μια εξαιρετική σεζόν. Μπάλα είναι και γυρίζει...
17:28
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡΑΝ : ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΕΖ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ, ΣΕ ΣΧΗΜΑ 4-2-3-1 ΣΕ ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ Η ΚΡΥΦΟΣ ΚΙΝΗΓΟΣ
17:29
Δεν είναι σέντερ φορ με την έννοια του φουνταριστού. Δεν δίνει σταθερό σημείο αναφοράς στους στόπερ, καθώς κάνει συνεχώς κινήσεις ακόμη και στα άκρα για να πάρει τη μπάλα. Είναι επιθετικός, αλλά στη σύγχρονη εκδοχή του. 
17:30
kostas : Ο ντιοπ ειναι γρηγορος?
17:30
Για τα δεδομένα της θέσης είναι αρκετά ταχύς. 
17:31
nafplio7 : κολοβος ή γκαζαριαν δανεκος???
17:31
Κολοβός και βλέπουμε για Γκαζαριάν. 
17:31
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΠΑΡΟΣ : ΣΤΑΥΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ
17:32
Δυστυχώς, φίλε παντού και πάντα υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι. 
17:32
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥΛΙΔΟ Η ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΥΣΤΗΡΑ?Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ?
17:33
Πάντα υπάρχει παράθυρο και για κάτι άλλο. Συνήθως εκείνοι που ακούγονται περισσότερο συνήθως δεν έρχονται...
17:33
Να σας ενημερώσω σε αυτό το σημείο ότι ο Ντουρμάζ υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. 
17:33
gavrila : ποσες πιθανοτητες δινεις να γυρισει ο μητρογλου
17:34
Δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες σε αυτό το θέμα, αλλά όσο δεν κλείνει κάπου αλλού, θα πλησιάζει στον Πειραιά. 
17:34
Nikos : καλησπερα Σταυρο, ποια θα ειναι τα επικρατεστερα συστηματα με βαση το υπάρχον ροστερ ; και θα χωραει βαρυ σεντερ περιοχης μετα τον μεχρι τωρα σχεδιασμο ;
17:35
Ο Μίτσελ έχει δουλέψει ως τώρα 4-3-3, 4-2-3-1 και 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ. Ο Ισπανός δεν θέλει βαρύ σέντερ φορ, πλην Μήτρογλου. Αν δεν γυρίσει ο Κώστας πιστεύω ότι δεν θα γίνει κίνηση για άλλο "βαρύ" φορ. 
17:36
ακις : ο μποτια ειναι καλος??
17:36
Ο Μποτία έχει προσόντα, αλλά ως τώρα δείχνει έξω από τα νερά του. Σίγουρα θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Αβραάμ έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα. 
17:36
dimit : Ποια ομαδα θα παρει τον μανωλα?παιζει να ειναι εκπκηξη.
17:37
Δεν βλέπω κάποια έκπληξη σε αυτό το θέμα. Άρσεναλ ή Ρόμα οι επικρατέστεροι προορισμοί εκτός κι αν υπάρξει μπάσιμο, όπως ακούγεται, από Μάντσεστερ ή Μπάγερν. 
17:38
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡΑΝ : ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΒΙΟΛΑ??? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΛΙΔΟ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!
17:38
Αν βρεθεί ομάδα που να καλύψει τα 3,8 εκατ. ευρώ που στοιχίζει ο Σαβιόλα στον Ολυμπιακό ετησίως, η ΠΑΕ και ο Μίτσελ δεν θα πουν όχι από τη στιγμή που δεν φαίνεται φέτος να παίρνει φανέλα βασικού. 
17:39
Κωστας : Καλησπερα σταυρο... Πιστευεις ο φορτουνης εχει τα φοντα να επωμιστει το βαρος του 10 σε περιπτωση τραυματισμου του τσορι? Εσιεν,ντιοπ ή πετσος?
17:40
Ο Φορτούνης μπορεί να εξελιχθεί σε δεκάρι του Ολυμπιακού αν δουλέψει και αξιοποιήσει το πλούσιο ταλέντο του. Τον πιστεύω πολύ. Από τους τρεις που ανέφερες ο Ντιόπ έχει σαφές προβάδισμα, ενώ από την ΠΑΕ "έκαιγαν" χθες βράδυ την περίπτωση Εσιέν. 
17:41
jsp7786 : Σταυρο ποσες μεταγραφες βλεπεις ακομη?
17:41
Τουλάχιστον δύο. 
17:41
stathis : Ποσο κοντα ειναι ο Ολυμπιακος με τον Ντιοπ??με επιθετικο τι γινεται??ακουγεται για μια ακομα εκπληξη προκειται για την επιθεση??
17:42
Ο Ντιόπ είναι πολύ κοντά, αλλά δεν... τρέχει μόνος του στην κούρσα. Για επιθετικό είπαμε Πουλίδο ή Μήτρογλου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο έκπληξης. Έκπληξη μπορεί να προκύψει και στη διαδοχή του Σάμαρη. 
17:42
nikos : PISTEYEIS OTI TO BAROS PEFTEI SE EYROPH PERISSOTERO???? KAI TO PROTATHLHMA APAKSIONETAI KAPOS
17:43
Όχι το πρωτάθλημα παραμένει ο πρώτος στόχος. Όσο για την Ευρώπη όσο και να ενισχυθεί η ομάδα πολλά θα εξαρτηθούν και από την κλήρωση των ομίλων. Κακά τα ψέματα. 
17:43
dtj. : Με Γιαταμπαρέ, Μπονγκ, Πελέ έχει βρεθεί αγοραστής να ησυχάσουμε?
17:44
Όχι, αλλά θα φύγουν και οι τρεις, έστω και ως δανεικοί. 
17:44
Μσνωλης 7 : Καλησπερα Σταυρο μπορεις να μου αναφερεις της καθαρες θεσεις των παιχτων Κασσαμι,Αφελαι,Ντουρμαζ,Ντοσεβι κτλ...
17:45
Ο Κασάμι είναι 8άρι, αλλά μπορεί να παίξει και επιτελικός. Ο Αφελάι παίζει κυρίως στα άκρα, αλλά μπορεί και στην κορυφή της επίθεσης αλά Μιραλάς. Ο Ντουρμάζ παίζει επίσης στην πτέρυγα, αλλά και κρυφός κυνηγός. Ο Ντοσεβί κυρίως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί και αριστερά. 
17:45
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡΑΝ : ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ????? ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, Η ΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ! ΝΤΙΟΠ Η Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΑΣ! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΡΟΝΙ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ....
17:46
Δεν προκύπτει από πουθενά θέμα Ροναλντίνιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά. Πάντως, Ρόνι δεν προκύπτει και από τα λεγόμενα του Μίτσελ. 
17:47
john : ο μποτια στο παιχνιδι με τη φενερ που τον ειδαμε μου φανηκε λιγος καμια σχεση σε ποιοτητα με μανωλα πιστευω. ποια ειναι η γνωμη σου?
17:48
Απάντησα και νωρίτερα. Έχει καλά σωματικά προσόντα, προσπαθεί να κατευθύνει την άμυνα με χαρακτηριστικές κινήσεις και φωνές, αλλά θα χρειαστεί ακόμη διάστημα προσαρμογής. Μέχρι στιγμής δεν δείχνει να... στρίβει εύκολα, αλλά είναι νωρίς για σοβαρά συμπεράσματα. 
17:48
nnnn : theloume tin Pefki stin A ethniki
17:48
Χαχα, μακάρι!
17:48
mike fsi : Καλησπερα Σταύρο ο Ντουρμαζ τι στυλ παίκτης ειναι ευχαριστω!!!
17:49
Γρήγορος με εξαιρετική ντρίμπλα, φαντεζί εξτρέμ που έχει και την πάσα και το γκολ. Μπορεί να σηκώσει το Καραϊσκάκη μαζί με Αφελάι, στις δύο πτέρυγες.
17:50
xristos : γεια σου Σταυρο, ο αφελαυ δανεικος ειναι και αν ναι εχει οψιον αγορας?
17:50
Ο Αφελάι είχε ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μπάρτσα. Γι' αυτό το διάστημα ήρθε ως δανεικός στον Ολυμπιακό και το ερχόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, η ΠΑΕ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια. 
17:51
eunikos : Καλησπέρα σας. Στο μπάσκετ ο ανταγωνισμός ομαδων δείχνει να δουλεύει. Γιατί στο ποδόσφαιρο κατά την γνώμη σας κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει στην Ελλάδα.
17:52
Γιατί υπάρχει έλλειψη επενδυτών, χρημάτων και ίσως διάθεσης. Και στο μπάσκετ μην ξεχνάς ότι πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό υπάρχουν χαώδεις διαφορές. 
17:52
nafplio7 : γηγενεισ ειναι ο φορτουνης με τον διαμαντακο??
17:53
Ο Διαμαντάκος σίγουρα, μάλλον και ο Φορτούνης αφού έχει περάσει για χρόνια από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Δεν το ξέρω σίγουρα, αλλά έτσι νομίζω. 
17:53
antonis7 : Ντουρμαζ-Αφελαι...ποιος δεξια ποιος αριστερα?πιστευω ιδανικο διδυμο ντιοπ-κασαμι...
17:54
Επειδή ο Μίτσελ θέλει οι εξτρέμ να παίζουν με... ανάποδο πόδι και να συγκλίνουν Αφελάι αριστερά και Ντουρμάζ δεξιά. Και ο αριστεροπόδαρος Κάμπελ δεξιά έπαιζε πέρυσι. Συμφωνώ για Ντιόπ και Κασάμι. 
17:54
Greg7 : ΜΕ ΠΟΥΛΙΔΟ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ;ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
17:55
Ο Πουλίδο αργά ή γρήγορα θα μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες. Το ζητούμενο είναι αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να περιμένει αν πάει μακριά η βαλίτσα. Νομίζω ότι αν δεν έρθει μέσα στις επόμενες 5-6 μέρες, θα αποκτηθεί άλλος φορ. Ίσως και νωρίτερα. 
17:56
kpap : Φέτος θα συνεχίσει να παίζει με 12 παίκτες ο Ολυμπιακός ή θα σταματήσει τελικά αυτό το φαινόμενο? Χωρίς ίχνος ειρωνίας, η πραγματικότητα είναι τραγική δυστυχώς.
17:58
Αν αναφέρεσαι στη διαιτησία, δε νομίζω ότι πέρυσι υπήρξε κάποιο παιχνίδι που να ευνοήθηκε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός. Σε κάποια παιχνίδια αντίθετα, όπως τα δύο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θεωρώ ότι αδικήθηκε κιόλας. Θα συμφωνήσω, πάντως, ότι υπήρχαν και παιχνίδια που διαιτητές έδωσαν περισσότερα σφυρίγματα στον Ολυμπιακό, αλλά μήπως κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει και με τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού; Σε πόσα ματς αδικήθηκαν η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, ή η Μπάγερν στα εγχώρια πρωταθλήματα;
17:59
Μανωλης 7 : Αν δεν παιζει ο Τσορι ποιος θα τον αντικαταστησει?
17:59
Ο Φουστέρ, ο Κασάμι, ο Φορτούνης, ο Ντουρμάζ, ο Αφελάι. Θέλεις κι άλλους;
17:59
panos14 : Καλησπερα..δεν πιστευεις οτι καλυτερα ειναι παρουμε τον μητρογλου που ειναι πιο εμπειρος απο τον πουλιδο και θα προσαρμοστει πιο γρηγορα?
18:00
Υπό αυτή την έννοια έχεις δίκιο. Ο Μήτρογλου, όμως, ακόμη κι αν γυρίσει θα είναι λύση για ένα χρόνο, ενώ ο Πουλίδο για πολλά περισσότερα. 
18:00
Panos : Ένα μικρό σχόλιο για τους Omar Elabdellaoui και Arthur Masuaku.
18:01
Μου αρέσουν πολύ και οι δύο. Σφαίρες, νεαροί, με πολλές δυνάμεις και τεχνικές αρετές, μπορούν να παίξουν όλη την πλευρά. Υστερούν αμυντικά, όμως, κυρίως ο Ομάρ. 
18:02
balotelli : Σταύρο φέτος η διοίκηση δεν χάλασε συνολικά για μεταγραφές ούτε τα μισά από όσα θα πάρει για Σάμαρη. Μόνο ελεύθερος και δανεικούς. Ποια είναι η γνώμη σου;
18:03
Κάνεις λάθος φίλε. Μόνο ο Μπενίτες κόστισε 3 εκατομμύρια ευρώ, άλλα δύο ο Ντουρμάζ. Βάλε κι όλους τους υπόλοιπους και θα διαπιστώσεις ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν είναι πολλά περισσότερα.
18:03
grigoris : τελικα σταυρο,νομιζω οτι αυτα τα deal που κανει ο Μαρινακης ειναι ιστορικα και περνανε λιγακι στα ψιλα απο τον πολυ κοσμο!Δεν συμφωνεις οτι ειναι ετσι;
18:04
Έχει αλλάξει επίπεδο ο Ολυμπιακός σε αυτό τον τομέα. Μια σειρά σωστών επενδύσεων και χειρισμών έχει ακριβύνει πολύ τη βιτρίνα του συλλόγου. 
18:04
κωστας : νομιζω οτι ο μανιατης δεν πρεπει να φυγει ειναι σημαια για τον ολυμπιακο και ελληνας ειτε μας αρεσει ειτε οχι δινει τα παντα για την ομαδα.
18:05
Δεν ξέρω αν είναι σημαία, αλλά δίνει πάντα ό,τι έχει για την ομάδα. Το ζητούμενο είναι αν αυτό είναι αρκετό ή όχι. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις του προπονητή, του συλλόγου και του καθενός από εμάς. 
18:05
γιωργος : Γεια σου σταυρο! Μονο εγω το βλεπω οτι οταν λειπει ο τσορι εχουμε μεγαλο προβλημα στην αναπτυξη του παιχνιδιου?
18:06
Όχι, έχεις δίκιο. Η οργάνωση του παιχνιδιού έχει στηριχθεί πάνω του. Πάντως, υπάρχουν πλέον κι άλλες αξιόπιστες επιλογές.
18:06
σακης : αν συμφωνησουμε οτι σημαντικο ρολο παιζει το τρανζισιον σημερα στο ποδοσφαιρο τα κεντρικα χαφ του ολυμπιακου θεωρεις οτι εχουν το στοιχειο αυτο της ταχυτητας?
18:07
Ο Κασάμι έχει αυτή τη δυνατότητα. Ο Εντινγκά αντίθετα είναι καθαρός κόφτης, ενώ και ο Μανιάτης έχει συγκεκριμένες δυνατότητες στο κατέβασμα της μπάλας. Σε αυτό τον τομέα πλην του Τσόρι μπορεί να βοηθήσει πολύ και ο Φορτούνης και ο Μπουχαλάκης, έστω και σε βάθος χρόνου. 
18:08
Σταθης : Αν δεν ερθει ο Πουλιδο ποιος πιστευεις οτι θα ειναι η καλυτερη επιλογη και αν προλαβαινει να παρει παιχτη επειδη τελειωνουν οι μεταγραφες...ευχαριστω..
18:08
Ο Μήτρογλου χωρίς δεύτερη σκέψη. Έρχεται, μπαίνει και παίζει, χωρίς να χρειαστεί ούτε μέρα προσαρμογής. 
18:09
γιαννης : σταυρο καλησπερα.εγω θελω εναν τυπου σοριανο.απλα οδοστροτηρας.αξιζει να πληρωσεις να φερεις τετοιου στυλ κυνηγο
18:10
Εγώ πάλι βλέπω ότι ο τύπος του σέντερ φορ οδοστρωτήρα σιγά-σιγά εξαφανίζεται από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πάμε σε πιο ευέλικτα σχήματα με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και τη διαρκή κίνηση. Είναι τυχαίο που η Μπάγερν έδωσε τον Μάντζουκιτς; Δες με ποιους παίζουν μπροστά οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και θα έρθεις στα λόγια μου. 
18:10
Μαριος : Σταύρο καλησπέρα,γνώμη για τον παραγκωνισμό των Ελλήνων παιχτών στο βασικό ροστερ
18:11
Ο Μίτσελ έχει αποδείξει ότι σέβεται τον Έλληνα ποδοσφαιριστή περισσότερο και από εμάς. Από 'κει και πέρα, όποιος αξίζει, Έλληνας ή ξένος θα παίζει. Πέρυσι για παράδειγμα ήταν σούπερ πλην του Σάμαρη και ο Σιόβας μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό του. 
18:11
pappas7 : Σταυρο τελικα δεν υπαρχχει περιπτψση essien στον ολυμπιακο;;
18:12
Σύμφωνα με όσα έλεγαν χθες βράδυ από την ΠΑΕ μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση. 
18:12
Αποστόλης Καρδίτσα : Καλησπέρα. Αυριανή ενδεκάδα ?
18:13
Δύσκολο να μπω στο μυαλό του Μίτσελ, ο οποίος όλο και κάποια έκπληξη θα έχει στο μυαλό του. Ως πιθανό σχήμα βλέπω Ρομπέρτο-Σαλίνο, Αβραάμ, Αμπιντάλ, Μαζουάκου- Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι- Αφελάι, Ντοσεβί και Διαμαντάκο ή Μπενίτες.
18:13
billy : Σταύρο δύο πράγματα. πρώτον με αγχώνουν οι πολλοί νέοι παίκτες και αν θα δέσουν σύντομα. Δευτερον θέλουμε χαφ και αν φύγει ο Μανιάτης θα έχουμε πρόβλημα σίγουρα
18:14
Για το πρώτο σκέλος δεν έχει άδικο, αλλά ο Μίτσελ ασφαλώς και ξέρει καλύτερα από μας. Για το δεύτερο σκέλος θα έρθει σίγουρα κόφτης όπως έλεγαν κατηγορηματικά χθες από τη διοίκηση. 
18:14
Δημητρακακης Βασιλης : Η γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται παίκτη τύπου Μήτρογλου ο Ολυμπιακός γιατί είναι πολύ στατικός και αργΟς.....Καλύτερα με 2 γρήγορους παίκτες.....
18:15
Ο Μήτρογλου είναι πολύ γρήγορος και ικανός στην εκτέλεση, ξέρει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής. Γι' αυτό το λόγο κι επειδή πλέον ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις παραμένει στην πρώτη γραμμή της λίστας για την επίθεση. 
18:15
Γιάννης : καλησπέρα.. ο κόσμος θα αφήσει να αξιοποιηθεί ο φορτούνης;; οι δημοσιογράφοι του ολυμπιακού θα στηρίξετε μίτσελ;;
18:20
Ο κόσμος γιατί να μην αφήσει να αξιοποιηθεί ο Φορτούνης; Σχετικά με τον Μίτσελ έχω να υπογραμμίσω το εξής: Το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στην ομάδα δεν είχε δείξει τίποτα ιδιαίτερο γι' αυτό και βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής, όχι μόνο από τους ρεπόρτερ, αλλά και από τη διοίκηση. Αν δεν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες μάλλον τώρα θα είχε άλλον προπονητή η ομάδα. Κακά τα ψέματα. Από 'κει και πέρα, κατάφερε να αγοράσει χρόνο να δείξει έργο, να δώσει ταυτότητα στην ομάδα και απέσπασε τα θετικά σχόλια όλων. Δεν έχει κανείς προσωπικά θέματα με τον Μίτσελ. Αντίθετα, είναι πανέξυπνος, αγαπάει τη δουλειά του και έχει μοντέρνες ιδέες, όπως έδειξε στην πορεία της περσινής σεζόν. Όπως πολύ καλά ξέρεις, ο προπονητής και ο κάθε παίκτης κρίνονται καθημερινά, όπως και όλοι μας, ο καθένας στη δουλειά του. 
18:20
καπατογλου : Καλησπερα σε ολους, προσωπικα πιστευω οτι επιθετικα η ομαδα ειναι καλυτερη απο ποτε,δεν νομιζω το ιδιο και για την αμυνα,βλεπω θυελλες.
18:22
Ισχύει αυτό που λες για την επίθεση αρκεί να έρθει κι ένας ακόμη γκολτζής έτοιμος για την ενδεκάδα. Όσο για την άμυνα, η παραχώρηση Μανωλά θα επηρεάσει στο σκέλος της ταχύτητας, αλλά μπορεί αυτή η διαφορά να καλυφθεί με συνολική δουλειά. Και ο Αμπιντάλ είναι γρήγορος και οι δύο πιτσιρικάδες μπακ που αποκτήθηκαν φέτος. Άρα όλα είναι θέμα δουλειάς και χημείας. 
18:22
Στελιος : Καλησπερα σταυρο υπαρχει κατι με mbia για αντι-Σαμαρης?
18:22
Αναφέρεσαι στον μέσο της Σταντάρ; Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. 
18:23
Greg7 : ΜΕ ΠΟΥΛΙΔΟ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ;ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
18:23
Ο Πουλίδο είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος, το ζητούμενο είναι αν θα προλάβει το... τρένο της φετινής σεζόν. Ούτε προετοιμασία δεν έχει κάνει φέτος, παρά μόνο ατομικές προπονήσεις. 
18:24
pappas7 : ολοι τον ζονας θα θελαμε στην επιθεση πιστευω....
18:24
Δεν είμαι σίγουρος ότι τον θέλει και ο Μίτσελ. Αν τον ήθελε θα τον είχε πάρει. 
18:24
κωστας : εχω την εντυπωση οτι του χρονου ο μπουχαλακης θα κοστιζει 12εκ ευρω
18:25
Το χόντρυνες αδερφέ. 
18:25
σακης : τι θα κρατουσες και τι θα αλλαζες στον ολυμπιακο που διαμορφωνεται?
18:27
Είναι πολύ γενική η ερώτησή σου. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές έχουν γίνει καλές κινήσεις. Θα συμφωνούσα να μην φύγει ο Χολέμπας, τον οποίο θεωρώ απαραίτητο, ενώ θεωρώ επιβεβλημένη την απόκτηση ενός σέντερ φορ υψηλού επιπέδου, πάνω στον οποίο θα ακουμπήσει το υπόλοιπο οικοδόμημα. 
18:27
jjjk92 : Pws tha diaxeiristi o olympiakos tous paiktes pisw apo ton epithetiko apo tin stigmi pou uparxei uperarithmeia..tha dothoun kapoioi danikoi??
18:28
Ναι, θα πάει σίγουρα δανεικός ο Κολοβός, ίσως και ο Γκαζαριάν. 
18:28
κωστας : υπαρχει πλανο ναπαιζει με ντοσεβι σαν δεκαρι και αφελαι ντουρμαζ στα ακρα
18:28
Σε αυτή την τριάδα πιο πιθανός να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ είναι ο Ντουρμάζ. 
18:28
βασιλης : Θελω να μου σχολιασεις πως βλεπεις την επιθεση και αν παιξει καθολου φετος ο διαμαντακος
18:29
Αν ο Μίτσελ δεν υπολόγιζε τον Διαμαντάκο έστω ως εναλλακτική λύση δεν θα έδινε τη συγκατάθεσή του για να μετακινηθεί ο Παπάζογλου στον Ατρόμητο. 
18:30
γιάννης : Τι πιθανότητες δίνετε να φύγει ο Σαβιόλα, διότι μου φαίνονται πολλά 2 μυρια για αναπληρωματικό
18:30
Ο Σαβιόλα θα φύγει αν φέρει πρόταση που να τον καλύπτει, ώστε να λύσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. 
18:31
markous : καλησπερα Σταυρο μηπως στη διοικηση πρεπει να δουν το θεμα ευρωπη εχει ολα τα φοντα πλεον η ομαδα.Κρατας ενα κορμο 3 χρονια λιγες προσθηκες κ να η πορεια
18:31
Όλα αυτά είναι σχετικά φίλε. Μπάλα είναι και γυρίζει...
18:31
dimitris22 : kalispera kalh xronia , me ton ABDISALAM IBRAHIM ti ginete , upologizete i feugei danikos , euxaristo :)
18:32
Είναι τραυματίας, έκανε επέμβαση στον χιαστό και δεν μπορεί ακόμη να αγωνιστεί. 
18:32
Συνωνοματος : Ειναι καλο για την ομαδα οτι εχει γινει selling club?
18:32
Και αγοράσει και πουλάει. Αυτή είναι η αλήθεια. 
18:33
γιωργος : συγνωμη δεν μπηκα απο τη αρχη στην συζητηση.. ποια ειναι αυτη η εκπληξη φορ τελικα? πολλη μυστικοπαθεια παιζει στον ολυμπιακο γι αυτη την θεση εκτος απο μητρογλου.
18:34
Αν ξέραμε την έκπληξη, δεν θα ήταν έκπληξη. Δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό σχετικά. 
18:34
Nikos : Πιστεύεις οτι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με 3 αμυντικους σε ματς champions league?
18:35
Στόπερ εννοείς προφανώς. Είναι κάτι που ο Μίτσελ είπε ότι θα δοκιμάσει, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει ούτε σε ένα φιλικό. Άρα;
18:35
ΤΑΣΟΣ : ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΝΤΙ ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ??
18:35
Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ. 
18:35
pappas7 : παντως ο μαρινακης παιρνει παιχτες π.χ(σαμαρη.μανωλα)ΤΣΑΜΠΑ και τους πουλαει σε απιστευτες τιμες.Πρεπει να εχει αστρο ο ανθρωπος νομιζω...
18:36
Άστρο ή ικανότητα. Όπως θέλει το λες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, πάντως. 
18:36
Κωστας 7 : Roberto,Salino,Μανωλας(πιστευω θα μεινει),Σιοβας,Μαζουακου,Μανιατης,Κασαμι,Τσορι,Αφελαι,Ντουρμαζ και Μπενιτεζ για αρχη αλλα και διαμαντακο...πολυ καλη 11καδα
18:36
Κωστας 7 ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : Γεια σου σταυρο! πες μας την ιδανικη ενδεκαδα που νομιζεις εεσυ για τον θρυλο!
18:38
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα θα επέλεγα Ρομπέρτο- Ελαμπντελαουί, Αβραάμ, Αμπιντάλ, Χολέμπας- Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι- Αφελάι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί με τον Ολλανδό στην κορυφή της επίθεσης. 
18:38
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
18:38
Nikos : To fhpedo tha exei perissotero kosmo fetos?egw pisteuw sta idia plaisia tha einai
18:39
Θα εξαρτηθεί από την πορεία της ομάδας και το θέαμα που θα παρουσιάσει. 
18:40
drivas : Καλο ειναι να αποκτα ποιοτικους παιχτες, αλλα σιγα σιγα ξεμενουμε απο Ελληνες. Δεν υπαρχει καποιο οριο ημεδαπων για να δηλωθουν σε Ελλαδα και Ευρωπη?
18:41
Όχι, περιορισμένος υπάρχει μόνο στον αριθμό των ξένων, καθώς και στο Κύπελλο όπου στη 18άδα θα πρέπει να υπάρχουν και δύο νεαροί γηγενείς από την ομάδα Νέων. 
18:41
ΝΙΚΟΣ : η διοικηση λειτουργει με ισα εσοδα-εξοδα ενοψει των κανονισμων απο το 2015. πιστευεις οτι μπορει να αλλαξει αυτη η λογικη για τον ροναλντινιο;
18:41
Όχι, δε νομίζω να υπάρξει θέμα Ροναλντίνιο. 
18:41
Heisenberg : Ο Ντιόπ είναι η καλύτερη περίπτωση που έχει ακουστεί ως τώρα νομίζω, αλλά και ο Εσσιέν αξίζει το ''ρίσκο'', πάστα ποδοσφαιριστή ανάλογη του Καρεμπέ...
18:43
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από άριστα ενημερωμένη πηγή, στη διάρκεια της κουβέντας μας, ο Ντιόπ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον Ολυμπιακό! Μπορεί να κλείσει και μέχρι το βράδυ! Επαναλαμβάνω ότι για την επιστροφή του Σενεγαλέζου κόφτη της Λεβάντε στο προσκήνιο σας ενημέρωσε πρώτο το contra.gr από χθες το μεσημέρι.
18:44
Georgios Foteinakis : To kalitero kata tin gnomi mou tha itan na kratouse tous mikrous se ilikia paiktes ean thelei na exei mellon i omada mas. Eis ti les? Signomi gia ta greeklish
18:44
Μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να φτάσει στους στόχους της μόνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, όσο ταλέντο κι αν διαθέτουν. Χρειάζεται να μοιραστεί σωστά ο χρόνος συμμετοχής και οι ευκαιρίες τόσο σε νεαρούς, όσο και σε πιο έμπειρους. 
18:45
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΑΝ Ο ΝΤΙΟΠ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΗ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΜΕ 2 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ 10 ΕΚΑΤ. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
18:46
Ο Σάμαρης είναι 25 και ο Ντιόπ 28. Άρα ο πρώτος έχει μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης και πιθανής μεταπώλησης σε ακόμη μεγαλύτερο σύλλογο στο μέλλον. Δεν συμφωνείς; Η Μπενφίκα είναι ομάδα που πουλάει στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης. 
18:46
pappas7 : και τι συμβολαιο εχει ο ντουρμαζ το χρονο,ξερουμε;;;;
18:47
Δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά μεγέθη, αλλά πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Ίσως λέω και λίγα. 
18:49
Αν ρίξεις μια ματιά στο τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια τέτοιες μέρες θα διαπιστώσεις πως οι περισσότερες μεγάλες ομάδες κάνουν μία ή δύο σημαντικές μεταγραφές τέλος Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα γίνεται το τελικό ξεκαθάρισμα των ρόστερ και πέφτουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα. 
18:49
tino : Καλησπέρα, τελικά πόσο κόστισε ο Μπενίτες; Υπάρχουν κάπου αναρτημένα προς δημόσια θέαση το ακριβές ποσό της κάθε μεταγραφής και το κάθε συμβόλαιο;
18:50
Η ομάδα του πήρε γύρω στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Το συνολικό κόστος έφτασε τα 4,5 εκατ. δολάρια, δηλαδή γύρω στα 3,5 εκατ. ευρώ. 
18:50
antonis : καλησπερα,ξερεις τι ειδους σεντερ ψαχνει ο μιτσελ? εχω μπερδευτει
18:51
Αν εξαιρέσω τον Μήτρογλου, οι άλλες αναζητήσεις αφορούν επιθετικούς που να διαθέτουν ταχύτητα, πέρα από ευχέρεια στο σκοράρισμα. 
18:52
γιωργος : Σταυρο καλησπερα. Πιστευω οτι αυτο που γινεται καθε χρονο που στο τελος γινονται προσθαφαιρεσεις χαλανε σε καποιο βαθμο οτι εχτισες στην προετοιμασια.
18:52
Δεν συμφωνώ. Τις τελευταίες ημέρες απλά μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές όπου υπάρχει κενό στο ρόστερ. 
18:53
λουκας : Σταυρο παιζει του ροναλντινιο;
18:53
Όχι, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω. 
18:53
κωστας : Σταυρος το βλεπεις να φευγει ο χολεμπας?
18:53
Τη δεδομένη χρονική στιγμή το πιθανότερο είναι να μείνει. 
18:54
zhshs : pote 8a stamathsei auto na poulame kai na agorazoume toso arga pote 8a ftiaxtei h omada arxhse ton prwta8lhma kai se ligo to cl kai akoma poulame kai agorazoume
18:54
Ξέρεις καμία ομάδα του πλανήτη που να μην πουλάει και να μην αγοράσει έως την τελευταία ημέρα. Υπάρχει σύλλογος που να έχει ξεκαθαρίσει δημόσια ότι δεν πουλάει και δεν αγοράζει εντός της μεταγραφικής περιόδου;
18:55
gauros7 : πιστευεις οτι μπορει να ερθει καποιο φορ που δεν εχει ακουστει οπως εγινε και με τον μπενιτεζ?
18:55
Ναι, υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα. 
18:55
ΚΩΣΤΑΣ : ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ?
18:56
Ο Ντουρμάζ θα είχε έρθει και πριν ένα μήνα. Ο ίδιος είχε αθετήσει τη συμφωνία τελευταία στιγμή και δεν μπήκε στο αεροπλάνο. Μέχρι εισιτήρια του είχαν στείλει. Περίμενε κάτι καλύτερο, αυτό δεν προέκυψε, ο Ολυμπιακός επανήλθε και έγινε τώρα το deal. Συμβαίνουν κι αυτά στις μεταγραφές. 
18:57
gogo : pantos m enan bottia exo ap'ta nera den katalavaino giati eprepe 1. na rthei 2. na fygei o avlonitis pou nai poly pio grigoros ...
18:57
Αυτή ήταν η επιλογή του Μίτσελ. Και ο Αυλωνίτης θέλει ακόμη δουλειά. 
18:58
loukas : Σταυρο πεε ενα ονομα που θεωρεις κερασακι γ το τελος.κατα την δικη σου αποψη
18:58
Ντιόπ για τα χαφ και Μήτρογλου ή Πουλίδο για την επίθεση. Δεν βλέπω κάτι άλλο...
18:59
Κωστας7 : Σταύρο αν δε κάτσει του Πουλίδο ή του Μήτρογλου δε θα χουμε πρόβλημα μπροστα;
18:59
Αν δεν κάτσει τίποτα από τα δύο, θα αποκτηθεί κάποιος άλλος φορ. 
18:59
Νικος 7 : Σταυρο καλησπερα και καλη ερυθρολευκη χρονια!!!βλεπεις τον αφελαι να εχει καλα πατηματα και να βαζει τα ποδια δυνατα στις επαφες?
18:59
Ναι, μια χαρά τον βλέπω και πιστεύω ότι θα κάνει πολύ κόσμο αν τρίβει τα μάτια του. 
19:00
ΚΩΣΤΑΣ : ΣΤΑΥΡΟ,ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΕΛΑΩ
19:00
Όσα χρόνια κι αν περάσουν το πρωτάθλημα ήταν είναι και θα είναι ο πρώτος στόχος, είτε γελάς είτε δεν γελάς. Αυτή είναι η αλήθεια απ' όποια πλευρά κι αν το δει κανείς. 
19:01
αγγελος : Ο Μποτια μου φαινεται μυρωδιας, ο Αυλωνιτης ειναι πολυ καλυτερος. Ποια ειναι η γνωμη σου ?
19:01
Είναι πολύ νωρίς για ολοκληρωμένα και σοβαρά συμπεράσματα. Ενάμιση φιλικό έχει παίξει ο Μποτία. 
19:01
Γιωργος Λιβαδεια 7 : Σταυρο αυτο που κανει ο προεδρος το να δινει παιχτες και να παιρνει με αποτελεσμα οι ομαδα φετος να ειναι αγνωστη πλην 3-4 βασικους ειναι σωστο;
19:02
Όλες οι ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού αν θέλουν να "επιβιώσουν" και να έχουν έσοδα είναι υποχρεωμένες να πουλάνε στην καλύτερη δυνατή τιμή. Εδώ πουλάει η Ρεάλ, η Μπάρτσα και η Άρσεναλ δεν θα πουλήσει ο Ολυμπιακός; Οι πολλές αλλαγές, βέβαια, δεν κάνουν καλό, αλλά δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά. 
19:03
μανωλης : Πιστευεις οτι του χρονου θα κανει τοσες πολες μεταγραφες παλι? Και υπαρχει κΠοια ομαδα στην ελλαδα για να κοντραρει τον ΟΣΦΠ?
19:04
Κάτσε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα και μετά βλέπουμε για του χρόνου. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη, παρότι κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός, πάντως, πιστεύω ότι θα κάνει περίπατο και στο φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά και στο υλικό και στην υποδομή και στην οργάνωση. 
19:05
γιαννης : απιστευτος επιχειρηματιας ο προεδρος.να παιρνει με 500 χιλ τον σαμαρη και σε ενα χρονο ακριβως να τον πουλα με περιπου 10 μυρια.
19:05
ibagaza : Καλησπέρα, παιδιά με τον Κωστάκη τι βλέπεις να γίνεται θα επιστρέψουν τα μπιστόλια που μας έχουν λείψει;
19:05
Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όσο δεν κλείνει σε κάποια άλλη ομάδα. 
19:05
Κωστας7 : Καλησπέρα, Σταύρο πόσα λεφτά έχει βγάλει ο Μαρινάκης απ το Θρύλο τα τελευταία 3 χρόνια & τι επιτυχίες εχει εκτος απο τα φοβερά μας παιχνίδια με τον παο;
19:06
Φίλε για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να είμαι λογιστής... Όσο για το δεύτερο σκέλος η περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη δεν ήταν επιτυχημένη;
19:07
ΛΑΜΙΩΤΗΣ : Εσείς πιστεύετε κύριε ΣΤΑΥΡΟ ότι ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ μπορί να χωρέσει στο στύλ της ομάδας.Και τούτο γιατί όλοι αλλάζουν θέσεις ενώ αυτός νομίζω πως είναι στατικός
19:07
Ναι, αλλά τα... κολλάει κι αυτό είναι που μετράει πάνω απ' όλα για έναν στράικερ. 
19:08
κωστας : Υπαρχει ενδεχομενο να μην αποκτηθει παικτης στη θεση του σαμαρη?
19:09
Όχι, θα έρθει παίκτης κι αυτός όπως προαναφέρθηκε θα είναι κατά 90% ο Ντιόπ της Λεβάντε. 
19:09
γιαννησ : καλησπερα για την θεση σαμαρη μονο το ονομα ντιοπ παιζει??
19:10
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον κλείνει ο Ντιόπ, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο για να συζητήσουμε, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
19:10
ronaldinio : γεια σας ,βαρεθηκα να πινω μπυρες στη βραζιλια,αμα με θελετε ερχομαι..
19:10
Χαχα
19:11
Βασιλάκης από Καματερό : Τελικά για πόσα χρόνια υπέγραψε ο Ντουρμάζ; Έχω διαβάσει για 3 και για 4 χρόνια; Τι ισχυεί;
19:11
Υπέγραψε για 4 χρόνια. Είναι οριστικό. 
19:12
alexk : Σταύρο Καλησπέρα, τι έκπληξη μπορεί να περιμένουμε για το τέλος ;
19:12
Αν κλείσει τελικά και ο Ντιόπ αναμένουμε έναν ακόμη επιθετικό. Πουλίδο, Μήτρογλου ή έκπληξη. 
19:13
Αντώνης : Καλησπέρα. Με τον Ντιοπ τι γίνεται;
19:13
Θα κλείσει, εκτός απροόπτου. 
19:13
leyteris : σταυρο τη γνωμη εχεις για μπενιτεζ και ντουρμαζ?
19:14
Ο Μπενίτες θυμίζει Βαλντές στα καλά του. Μαχητικός, δυναμικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο Ντουρμάζ έχει εξαιρετική τεχνική, γλυκό αριστερό πόδι, μυαλό και φαντασία στο παιχνίδι του. 
19:15
Νεστορας Β.Α Αθήνα, : Η ομάδα είναι δύσκολο να αποκτήσει συνοχή σε σύντομο δίαστημα και ίσως πάλι κάνει κακό ξεκίνημα στην Ευρώπη,άσε πού ο Μπέργκ θα κάνει πάρτυ...τι λες?
19:16
Η ομάδα δουλεύει με τα περισσότερα νέα αποκτήματα εδώ και καιρό. Έχει πολλές λύσεις. Ο Μπεργκ θα κάνει πάρτι με αντιπάλους επιπέδου... Μίντιλαντ. 
19:16
μανος : ο ντουρμαζ ειναι ετοιμος να παιξει? με ολαιταν τι γινεται??? ευχαριστω πολυ
19:16
Ο Ντουρμάζ έκανε προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα, άρα θα εξαρτηθεί από τον χρόνο προσαρμογής. Ο Ολαϊτάν ανεβάζει στροφές κάθε μέρα, αλλά θέλει ακόμη το χρόνο του...
19:17
HALANDRI : Νομίζω ότι, στον τομέα της οργάνωσης και της επίτευξης οικονομικής ανεξαρτησίας ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει υπερβολικά από τα υπόλοιπα Ελληνικά clubs.
19:17
Αποστόλης Καρδίτσα : Ο Αφελάι θα παίξει αύριο ?
19:17
Νομίζω πως ναι, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η 18άδα. 
19:18
Κάπου εδώ, μετά από 2,5 ώρες επικοινωνίας και πλέον έφτασε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω για τον ωραίο διάλογο. Να είστε όλοι καλά και θα τα πούμε ξανά σύντομα. Καλό βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK