Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο πρώτος της λίστας του Κλοπ για παρτενέρ του Φαν Ντάικ

Τον Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα έχει ψηλά στη λίστα του ο Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Λίβερπουλ καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ κρίνει πως χρειάζεται ένας παίκτης για να αποτελέσει το στήριγμα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Πολλά είναι τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Γερμανού τεχνικού, με δημοσίευμα του Football Insider να αναφέρει πως μία από τις πρώτες επιλογές του είναι ένα κορυφαίο ταλέντο της Μπενφίκα.

Ο λόγος για τον 19χρονο, Αντόνιο Σίλβα ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των αετών της Λισαβόνας έχοντας καταγράψει 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ.

Η Μπενφίκα κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή περίπου στα 77.000.000 ευρώ, ποσό που η Λίβερπουλ δείχνει πρόθυμη να προσφέρει καθώς υπάρχει ειλημμένη απόφαση για μεταγραφές που θα επαναφέρουν την ομάδα στο πάνω ράφι της Premier League.

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ έχει στο κέντρο της άμυνας πλην του Φαν Ντάικ, τους Μάτιπ, Κονατέ, Γκόμες, Φίλιπς και Γουίλιαμς.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Οι παίκτες εξοργίστηκαν με τον Καν επειδή πρόδωσε τα αποδυτήρια

Πεπ: Όλοι πανηγύριζαν και αυτός τα "έψελνε" σε παίκτη του

Τούχελ: Κλείδωσε ο πρώτος μεγάλος στόχος εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK