Μπάγερν: Οι παίκτες εξοργίστηκαν με τον Καν επειδή πρόδωσε τα αποδυτήρια

Εντός του επόμενου μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Όλιβερ Καν στη Μπάγερν, με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές να έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τις πληροφορίες που διαρρέει ο Γερμανός στον Τύπο.

German soccer legend Oliver Kahn waits for the start of the Champions League quarter final second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Όλιβερ Καν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν AP

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου μετά από την αποχώρηση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Γερμανός φημολογούνταν πως δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που ουσιαστικά έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Όλιβερ Καν.

Ο θρύλος της Μπάγερν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, έχει χάσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας των παικτών της ομάδας καθώς τους έχει εκθέσει δημόσια χωρίς να σκεφτεί τις επιπτώσεις.

Αυτό το έχει κατανοήσει και η διοίκηση της ομάδας και έχει οριστεί συνάντηση εντός του επόμενου μήνα προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον τόσο του ίδιου όσο και του αθλητικού διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, ο οποίος επίσης δεν χαίρει της εκτίμησης πολλων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Καν να αποχωρεί άμεσα από τον σύλλογο με το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί να είναι ένας ακόμη θρύλος της ομάδας, ο Φίλιπ Λαμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Η άφιξη Μέσι φέρνει αποχώρηση ενδεκαδάτου

Τσιτσαρίτο: Τον ακούμπησαν, έπαθε "ηλεκτροσόκ" και έγινε viral

Τούχελ: Κλείδωσε ο πρώτος μεγάλος στόχος εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK