Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο σύλλογος του UCL που θέλει να "κλέψει" το ταλεντάκι του Κλοπ

Η Λειψία είναι η ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Φάμπιο Καρβάλιο. Είπε "όχι" η Λίβερπουλ αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Fabio Carvalho of Liverpool waist for the ball during the English League Cup soccer match between Liverpool and Derby County, at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Wednesday Nov. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Φάμπιο Καρβάλιο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Την επιθυμία του να παραχωρηθεί δανεικός ο Φάμπιο Καρβάλιο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ καθώς, παρά το γεγονός πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή, θέλει να τον στείλει σε άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του την ερχόμενη σεζόν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε στον Κλοπ πως δεν θέλει να παραχωρηθεί δανεικός, φέρνοντας μάλιστα στα γραφεία και πρόταση από ομάδα του Champions League.

Ο λόγος, για την Λειψία η οποία, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κατέθεσε προσφορά για την αγορά του Καρβάλιο, με τον Κλοπ να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή καθώς τον υπολογίζει για το μέλλον.

Πάντως, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, δεν αποκλείεται να κατατεθεί αντιπρόταση από την Λίβερπουλ η οποία θα μιλά για δανεισμό του ποδοσφαιριστή και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γκρίνγουντ: Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ συμβουλεύεται δύο τμήματα για την τελική της απόφαση

Λιβάκοβιτς: Κοντά σε ομάδα "έκπληξη" βρίσκεται η αποκάλυψη του Μουντιάλ

Μπενζέμα: Το αινιγματικό post του προσωπικού του γυμναστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK