Λίβερπουλ: Χαλάει λένε του Μπέλιγχαμ, γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα

Σε δεύτερη μοίρα φέρεται να μπαίνει η μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Λίβερπουλ μετά το προσύμφωνο μεταξύ της αγγλικής ομάδας με τον Έντσο Φερνάντες, σύμφωνα με την MARCA.

Liverpool's manager Jurgen Klopp walks prior to the start of the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Monday, Aug 22, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ AP

Ανατροπή στην υπόθεση μεταγραφής του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Λίβερπουλ αναφέρει δημοσίευμα της MARCA.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Ισπανούς, το συνολικό κόστος της μεταγραφής για τον Άγγλο πιθανότατα ανάγκασε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να βάλει σε δεύτερη μοιρά την υπόθεση του και γι' αυτό να κοιτάζει άλλες περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι ο Έντσο Φερνάντες ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Λίβερπουλ και το μόνο που απομένει είναι η καταβολή της ρήτρας του ποδοσφαιριστή στη Μπενφίκα, που ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια.

Η οικονομική πολιτική της Λίβερπουλ όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι πολλά δύσκολα, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Φερνάντες, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του ακόμα πιο ακριβου Μπέλιγχαμ, αναφέρει το δημοσίευμα.

Την περίπτωση του Μπέλιγχαμ παρακολουθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως δεν αναμένεται να μπει σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή καθώς ήδη έχει ενισχύσει το κέντρο της για τα επόμενα χρόνια ενώ ο παίκτης υπάρχει ψηλά στη λίστα και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Πήρε ειδική άδεια για Κατάρ, πληθαίνουν τα σενάρια για συμμετοχή "βόμβα"

Γκβάρντιολ, τον αγοράζει η Σίτι και σπάει το φράγμα του μισού δισεκατομμυρίου

Άρσεναλ: Η απόλυτη διαπλοκή με διακαή πόθο του Αρτέτα, βρίσκεται με τους Λονδρέζους στο Ντουμπάι

News 24/7

24MEDIA NETWORK