Ρεάλ, έχει αντικαταστήσει Μόντριτς - Κρόος για τα επόμενα 10 χρόνια αθόρυβα

Η ταχύτητα της Ρεάλ προσφέρει ασφάλεια στη μεσαία γραμμή παρά το γεγονός ότι "παίζει" των Μόντριτς - Κρόος για παραμονή.

Real Madrid's Luka Modric, right, Real Madrid's Casemiro, center, and Real Madrid's Toni Kroos pose for a photograph with the trophy after winning the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Sunday, May 29, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Η μαγική τριάδα της Ρεάλ που κατέκτησε τα πάντα (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Οι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος αποτελούν ένα από τα πιο επιδραστικά χαφ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το δίδυμο που κούμπωσε άριστα με τον Κασεμίρο τα προηγούμενα χρόνια κατέκτησε τα πάντα.

Ο καιρός βέβαια πέρασε, οι δύο σπουδαίες προσωπικότητες μεγάλωσαν ηλικιακά και τα συμβόλαιά τους με τους Μαδριλένους δεν έχουν ανανεωθεί προς το παρόν τουλάχιστον.

Ωστόσο, η Ρεάλ αθόρυβα φαίνεται πως έχει καλύψει τις δύο θέσεις συν μία στο κέντρο για να προχωρήσει για τα επόμενα δέκα χρόνια με ασφάλεια.

Η περίπτωση Βαλβέρδε

Το 2016 έκανε δικό της με μόλις πέντε εκατομμύρια ευρώ τον Φεντερίκο Βαλβέρδε ο οποίος παίζει παντού μέσα στο γήπεδο και δείχνει την ικανότητα να ηγηθεί κιόλας. Είναι γεννημένο το '98 και με συμβόλαιο έως το 2027.

Η "κλοπή" Καμαβιγκά

Επόμενος στη σχετική λίστα ο Εντουάρντο Καμαβιγκά. Γεννημένος το 2002 ο Γάλλος πήρε τη μεταγραφή στη Ρεάλ από την Ρεν με μόλις 31.000.000 ευρώ. Άριστος χειριστής της μπάλας, άνετος παρότι νεαρός μια να είναι η ιδανική λύση για την επόμενη μέρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Τα 80.000.000 ευρώ

Τελευταία προσθήκη και πιο λαμπέρη διότι δαπανήθηκαν 80.000.000 ευρώ για την απόκτησή του είναι αυτή του Αουρελιέν Τσουαμενί. Ο διεθνής μέσος είναι γεννημένος το '00 και το συμβόλαιό του με την Ρεάλ εκπνέει το 2028. Ο Τσουαμενί, μάλιστα, στο πρόσφατο Αγγλία - Γαλλία σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ.

Επί της ουσίας η Ρεάλ Μαδρίτης με 116.000.000 ευρώ απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές νεαρούς, εξελίξιμους και βάσει όσων έχουμε δει έτοιμους να κουβαλήσουν με αξιώσεις την κληρονομία των δύο μεγάλων Μόντριτς και Κρόος.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι, συμπαίκτης του έδωσε την "κατσίκα" στον Ρονάλντο

Μουντιάλ 2022: Πάει σπίτι ο διαιτητής που έκανε έξαλλο τον Μέσι

Ολλανδία: Ο Νόπερτ δεν είχε ομάδα, ήθελε να την κόψει και μετά το Μουντιάλ 2022 αρέσει στον Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK