Λίβερπουλ: Έριξε παγκόσμια γκάφα με Κόντι Χάκπο

Ο Χάκπο έβγαλε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, φόρεσε αυτή της Λίβερπουλ με τον Κλοπ να ρίχνει ιστορική γκέλα στους ρεπόρτερ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Από το καλοκαίρι ο Κόντι Χάκπο βγάζει και βάζει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμοιαζε θέμα χρόνου ο Ολλανδός επιθετικός να παίζει στο Όλντ Τράφορντ, ωστόσο η Λίβερπουλ χωρίς να το μυριστεί άνθρωπος έκανε δικό της τον καλύτερο των Οράνιε στο Μουντιάλ 2022.

Φανταστείτε πως μερικές ώρες προτού η PSV ανακοινώσει τα όσα ακολούθησαν ο περίφημος μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραφε στο Twitter: "Ο Κόντι Χάκπο δεν έχει αλλάξει τη γνώμη του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήθελε να πάει εκεί το καλοκαίρι και συνεχίζει. Οι συζητήσεις με τον ατζέντηδες συνεχίζουν να είναι θετικές. Είναι πάνω στην Γιουνάιτεντ τώρα, ώρα να αποφασίσει για την επένδυση 55/60 εκατ. ευρώ".

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο Ιταλός. Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κοιμόταν όσο η Λίβερπουλ δούλευε το ριφιφί της χρονιάς. Ίσως να κοιμόταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολλανδό Τεν Χαχ να χάνει το παιχνίδι από τον Κλοπ, αλλά και από τον Φαν Ντάικ, συμπατριώτη του Χάκπο και αρχηγό του στην εθνική, πλέον και τους Κόκκινους.

Δείτε το Tweet του Ρομάνο

Διαβάστε περισσότερα

Μπενζεμά: Ο μάνατζερ του ξέσπασε κατά Ντεσάμπ - Ομοσπονδίας

Αλ Νασρ: Κάνει το χατίρι στον Ρονάλντο και πάει για βόμβα με πρωτοκλασάτο χαφ

"Crash Test": Οι πιο ωραίοι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK