Αλ Νασρ: Κάνει το χατίρι στον Ρονάλντο και πάει για βόμβα με πρωτοκλασάτο χαφ

Δεν σταματούν πουθενά οι Σαουδάραβες

FILE - Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman prepares to greet French President Emmanuel Macron as he arrives for a dinner at the Elysee Palace in Paris, July 28, 2022. (AP Photo/Lewis Joly, File)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν (AP PHOTO/LEWIS JOLY, FILE)

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανακοίνωση της πολυετούς συμφωνίας της Αλ Νασρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ποσό ρεκόρ και η ομάδα από την Σαουδική Αραβία φέρεται να ετοιμάζει τις επόμενες της κινήσεις ενόψει καλοκαιριού.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ήθελε τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν φτιάξει μία λίστα με ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό να αποχωρήσουν ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για να γίνει και άλλη μεταγραφή ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας για να ικανοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το πρώτο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν αυτό του Ρομπέρτο Φιρμίνο του οποίου το συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato άλλο ένα όνομα από το πάνω ράφι που βρισκεται στη λίστα της Αλ Νασρ είναι αυτό του Ενγκολό Καντέ του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2023 και το μέλλον του ποδοσφαιριστή παραμένει αβέβαιο.

Ο Καντέ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να δεχτεί και πρόταση ανανέωσης από τη Τσέλσι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Ο μάνατζερ του ξέσπασε κατά Ντεσάμπ - Ομοσπονδίας

Μπαρτσελόνα: Ποδοσφαιριστής "μπλοκάρει" προσφορές άλλων ομάδων για να μην αποχωρήσει

Απίθανο! Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Νιούκαστλ αν προκριθεί στο UCL

News 24/7

24MEDIA NETWORK