Μπενζεμά: Ο μάνατζερ του ξέσπασε κατά Ντεσάμπ - Ομοσπονδίας

Δεν σταμάτουν οι '"σπόντες" μεταξύ των δύο πλευρών

Real Madrid's Karim Benzema kisses the 2022 Ballon d'Or trophy prior to the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δεν έχει τέλος το σίριαλ της υπόθεσης του Καρίμ Μπενζεμά με την εθνική Γαλλίας με τις πληροφόριες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να είναι διαδέχονται η μία την άλλη.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας εξαιτίας ενός τραυματισμού που είχε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρά το γεγονός πως ο γιατρός της ομάδας ξεκαθάρισε στον Ντιντιέ Ντεσάμπ πως ο τραυματισμός του Γάλλου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος και ζήτησε από τον Μπενζεμά να αποχωρήσει.

Ο Μπενζεμά έδειξε τη δυσαρέσκειά του απαντώντας αρνητικά στην πρόσκληση που έλαβε από τη Γαλλική Ομοσπονδία για να παρευρεθεί στο τελικό ενώ σταμάτησε να ακολουθεί από το instagram μεγάλο μέρος της αποστολής της ομάδας.

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για τα εν λόγω περιστατικά έκανε ο μάνατζερ του και στενός του φίλος Καρίμ Τζαζίρι, ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηριστεί ψεύτες προπονητή και Ομοσπονδία λέγοντας πως η αλήθεια θα λάμψει.

"...Μία εβδομάδα μετά από τον τραυματισμό του ο Καρίμ προπονήθηκε κανονικα στη Μαδρίτη και λίγες ημέρες αργότερα αγωνίστηκε για 30 λεπτά σε φιλική αναμέτρηση της Ρεάλ. Αλλά για το σταφ της Γαλλίας δεν ήταν έτοιμος. Συνεχίστε να λέτε ψέματα, η αλήθεια θα λάμψει..."

Δείτε τη δήλωση του μάνατζερ του Μπενζεμά

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ποδοσφαιριστής "μπλοκάρει" προσφορές άλλων ομάδων για να μην αποχωρήσει

Σίτι: Ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει ποσό ρεκόρ για τον κορυφαίο της μεταγραφικό στόχο

Ρέαλ: Ο Πέρεθ έχει ήδη διαλέξει τον διάδοχο του Αντσελότι

News 24/7

24MEDIA NETWORK