Λίβερπουλ: Έτοιμη να αρπάξει παιδί της Τσέλσι

Σε απευθείας συζητήσεις με την Λίβερπουλ φέρεται πως βρίσκεται ο Μέισον Μάουντ προκειμένου να πάρει μεταγραφή στους Κόκκινους το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με tweet δημοσιογράφου των "Κόκκινων".

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για τη Λίβερπουλ καθώς λήγουν αρκετά συμβόλαια ενώ δεν είναι λίγα τα κορυφαία ονόματα που φέρεται να βρίσκονται στη λίστα της ομάδας.

Ένα απ' αυτά, σύμφωνα με tweet δημοσιογράφου που συνδέεται στενά με το ρεπορτάζ της Λίβερπουλ είναι και αυτό του Μέισον Μάουντ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο Ζακ Τάλμποτ σε ανάρτηση του στο Anfield Edition, ο Μάουντ συζητάει απευθείας με την Λίβερπουλ ώστε να μετακομίσει εκεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, ότι ο Μάουντ φέρεται να είναι "ξενερωμένος" καθώς η Τσέλσι έχει φέρει πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αμοίβονται με αρκετά παραπάνω χρήματα από αυτά που προσφέρει ο Μπέλι στον νεαρό Άγγλο.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Τζέραρντ: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στην PL

Ρεάλ: Ο Αντσελότι κέρδισε το στοίχημα με τον Βαλβέρδε

Άλμπερτ Ριέρα: Από το κυνήγι των Ultras στο απόλυτο θαύμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK