Λίβερπουλ: Φεύγει και ο ποδοσφαιριστής με τα 76 λεπτά συμμετοχής, έχει πρόταση από ισπανικό σύλλογο

Την αποχώρηση του από την Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ο Αρτούρ Μέλο λέγοντας πως έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις από ομάδες της Premier League.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Σε μία λύση ανάγκης προχώρησε η Λίβερπουλ στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου καθώς έκανε δικό με την μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους τον 26χρονο, Αρτούρ Μέλο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στους Κόκκινους, ενώ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε και αρκετά προβλήματα τραυματισμού.

Έτσι ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο έχει καταφέρει να καταγράψει μόλις 76 λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα ήθελε να του δοθεί η ευκαιρία να πάρει κάποια λεπτά ακόμα πριν φύγει.

"...Είμαι έτοιμος για έναν νέο προορισμό. Εύχομαι πριν πω το οριστικό αντίο να πάρω κάποια λεπτά συμμετοχής..."

Μάλιστα ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως έχει ήδη στα χέρια του κάποιες πρότασεις από την LaLiga, τις οποίες αναμένεται να εξετάσει το ερχόμενο διάστημα με την Γιουβέντους, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

"...Νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Η La Liga είναι αυτή τη στιγμή μία επιλογή για εμένα..."

Θυμίζουμε ότι ο Αρτούρ Μέλο είναι μόνο ένας από τους πολλούς που θα φύγουν το καλοκαίρι από την ομάδα, μετά από την απόφαση του Κλοπ για ριζικές αλλαγές.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Μετά τον Μπέλιγχαμ, κινείται και για τον διάδοχο του Καρβαχάλ

Βινίσιους: Ετοιμάζεται για την Σίτι κάνοντας τρελή αποκατάσταση

Παρί: Ο Κελαϊφί χρησιμοποιεί άνθρωπο "κλειδί" για να πείσει τον Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK