Παρί: Ο Κελαϊφί χρησιμοποιεί άνθρωπο "κλειδί" για να πείσει τον Μουρίνιο

Σε συζητήσεις με τον Λουίς Κάμπος για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC Sport. Τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο θέλει να εκμεταλλευτεί ο Κελαϊφί.

Roma's head coach Jose Mourinho gives instructions to his players during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο καθώς, παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Ρόμα, δέχεται προτάσεις από... παντού.

Στα χέρια του Special One ήρθε το προηγούμενο διάστημα μία αστρονομική πρόταση από την Σαουδική Αραβία για να αναλάβει είτε τον πάγκο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, είτε αν το επιθυμεί ακόμα και αυτόν της εθνικής ομάδας της χώρας.

Ο "Μου" δεν "ψήνεται" ιδιαίτερα για μία τέτοια αλλαγή στην καριέρα του καθώς θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο και να διεκδικήσει ένα ακόμα Champions League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC Sport, ο "Μου" βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Λουίς Κάμπος προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάμπος και Μουρίνιο έχουν εξαιρετικές σχέσεις από νεαρή ηλικία, κάτι που γνωρίζει καλά και ο Κελαϊφί, με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί μάλιστα να πιστεύει πως ο Πορτογάλος είναι ο κατάλληλος για να μπορέσει να διαχειριστεί τις προσωπικότητες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Special One από την πλευρά του είναι χαρούμενος στην Ρόμα αλλά ξέρει ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει ταβάνι και δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάτι καλό στο Champions League, διοργάνωση για την οποία μάλιστα δεν έχει ακόμα εξασφαλισμένο εισιτήριο.

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Βάζει στην κατηγορία Μέσι και Χάλαντ τον μεγάλο αρχηγό

Ο επόμενος προορισμός του Μάρκο Βεράτι

Ντε Χέα: Τι είπε ο Τεν Χαχ για την επική του γκάφα

News 24/7

24MEDIA NETWORK