Λίβερπουλ: Γκβάρντιολ; Άλλος είναι ο αριστεροπόδαρος στόπερ που θέλει ο Κλοπ

Δημοσιεύματα θέλουν την Λίβερπουλ να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Μπαστόνι της Ίντερ. Μένει ελεύθερος το '24.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Η Λίβερπουλ ψάχνει κεντρικό αμυντικό για το καλοκαίρι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Όσον αφορά στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Με τους Κόκκινους έχει συνδεθεί ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στην Premier League, έχοντας μάλιστα σημειώσει την Λίβερπουλ, αλλά τόσο η ομάδα του Κλοπ όσο και κάθε ομάδα που θα κινηθεί για τον Κροάτη θα πρέπει να υπολογίζει ότι πάει για μεταγραφή ρεκόρ. Ο νεαρός στόπερ θα κοστίσει 100.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, φαίνεται πως στη λίστα του Γερμανού ο Γκβάρντιολ δεν είναι μόνος του. Απολύτως λογικό άλλωστε. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κλοπ παρακολουθεί και την περίπτωση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού της Ίντερ, Αλεσάντρο Μπαστόνι.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής -σύμφωνα με το Transfermarkt έχει αξία 55.000.000 ευρώ- δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο εκπνέει το '24. Η Ίντερ τον έχει πιέσει για την επέκταση, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη και με ένα χρόνο στο συμβόλαιό του σαφώς η τιμή του θα είναι χαμηλότερη από του Γκβάρντιολ.

Ο Μπαστόνι έγινε παίκτης των Νερατζούρι το '17 αντί 32.000.000 ευρώ από την Αταλάντα. Έμεινε δανεικός στους Μπεργκαμάσκι, έπειτα πήγε στην Πάρμα και από το '19 είναι μόνιμα στέλεχος της Ίντερ.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Τρομακτικό πρωτοσέλιδο για τον Πότερ που δείχνει την αρρώστια στο άθλημα

Ντόρτμουντ: Κόλπο - γκρόσο με δύο μεταγραφάρες εντελώς free

Τσάβι: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που ζήτησε να μην αποχωρήσουν, ποιοι βρίσκονται "προς πώληση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK