Ντόρτμουντ: Κόλπο - γκρόσο με δύο μεταγραφάρες εντελώς free

Τους... υπνώτισε όλους η Ντόρτμουντ και πέτυχε να κάνει δύο deal χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τις ομάδες των παικτών.

Frankfurt's Daichi Kamada celebrates his side's second goal during a group F Europa League match between Eintracht Frankfurt and Vitoria SC in Frankfurt, Germany, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Κάμαντα έχει δείξει εξαιρετικά πράγματα AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Δύο από τους πλέον περιζήτητους ελεύθερους ποδοσφαιριστές του καλοκαιριού φρόντισε ν' αποκτήσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς συμφώνησε με αμφότερους. Οι Γερμανοί -όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της χώρας- έχουν κάνει deal τόσο με τον Κάμαντα της Άιντραχτ όσο και με τον Μπενσεμπαϊνί της Γκλάντμπαχ.

Ο Κάμαντα είναι ένας εξαιρετικός μέσος, 27, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Φρανκφούρτης από το '17 με ενδιάμεσο δανεισμό στην Σιντ-Τρούιντεν. Όσον αφορά στον Μπενσεμπαϊνί, 28, είναι Αλγερινός αριστερός μπακ που έχει κάνει εξαιρετικά πράγματα στην Bundesliga.

Η Γκλάντμπαχ είχε αγοράσει το αμυντικό αυτό εργαλείο από την Ρεν το '19 αντί 8.000.000 ευρώ και δεν κατάφερε να να του ανανεώσει το συμβόλαιο οπότε πάει ως ελεύθερος στην Μπορούσια. Με τα δεδομένα του Transfermarkt μαζί Κάμαντα και Μπενσεμπαϊνί έχουν αξία 50.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Τρομακτικό πρωτοσέλιδο για τον Πότερ που δείχνει την αρρώστια στο άθλημα

Τσάβι: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που ζήτησε να μην αποχωρήσουν, ποιοι βρίσκονται "προς πώληση"

Παρί: Κλείδωσε ο αντι-Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK