Τσάβι: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που ζήτησε να μην αποχωρήσουν, ποιοι βρίσκονται "προς πώληση"

Μία λίστα με έξι ποδοσφαιριστές που δεν θέλει να αποχωρήσουν από την Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει δώσει στη διοίκηση ο Τσάβι, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι λίγα τα μεγάλα ονόματα που φέρεται να έχει προτείνει να αποχωρήσουν.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Τον αποκλεισμό από τη φάση των 32 του Europa League γνώρισε η Μπαρτσελόνα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποχαιρετήσε και φέτος από νωρίς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι "μπλαουγκράνα" πλέον αφιερώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο οποίος μόνο εύκολος δεν θα είναι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional που αναπαράγει και το GOAL, ο Τσάβι έχει φτιάξει ήδη μία λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποχωρήσουν από την ομάδα προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα αλλά και μία άλλη με παίκτες τους οποίους δεν θέλει με τίποτα να δει εκτός ομάδας.

Στην πρώτη λίστα το όνομα του Ανσού Φάτι φέρεται να ξεχωρίζει, με παλαιότερο δημοσίευμα να αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα του έχει βάλει πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ παρά το γεγονός πως ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα.

Στη δεύτερη λίστα του Τσάβι, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, βρίσκονται ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι βασικοί και αναντικαταστατοί από την 11αδα. Ο λόγος για τους Πέδρι, Γκάβι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ρόναλντ Αραούχο, Ζιλ Κουντέ και Αντρέας Κρίστενσεν.

Από τη συγκεκριμένη λίστα λείπουν ποδοσφαιρικές "σημαίες" της ομάδας οι οποίοι δεν έχουν πλέον μεγάλη χρηματιστηριακή αξία, δηλαδή οι Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα αλλά και οι Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ραφίνια οι οποίοι, παρά το γεγονός πως πραγματοποιούν αρκετά καλή χρονιά, δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν για να λυθούν τα οικονομικά ζητήματα της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Η επική γκριμάτσα του Αλέγκρι στο γκολ "ποίημα" του Ντι Μαρία

Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο προκάλεσε την Μπαρτσελόνα με tweet "φωτιά"

Γιουνάιτεντ: Ο Φερνάντες αποκάλυψε πως στ' αποδυτήρια του Τεν Χαχ αν "κουνηθείς, έξω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK