Λίβερπουλ: Η Τσέλσι αργεί την ανανέωση και ο Κλοπ θέλει να κλέψει το παιδί των Λονδρέζων

Η Λίβερπουλ θέλει ν' αρπάξει από την Τσέλσι τον Μάουντ εκμεταλλευόμενη πως ο παίκτης δεν έχει ανανεώσει με τους Μπλε.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Το συμβόλαιο του Μέισον Μάουντ εκπνέει το 2024 και σύμφωνα με τον Guardian δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να ανανεώσει ο 24χρονος μέσος με τους Μπλε. Ο Μάουντ, αυτή τη στιγμή, είναι από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές του ρόστερ έπειτα από τις συνεχόμενες μεταγραφές που κάνει το κλαμπ.

Την αργοπορία της Τσέλσι θέλει να εκμεταλλευτεί η Λίβερπουλ. Ο Μάουντ φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος τον θεωρεί απαραίτητο γρανάζι στην ανακατασκευή της μεσαίας γραμμής των Κόκκινων.

Εάν οι Μπλε δεν καταφέρουν να τον ανανεώσουν τότε η Λίβερπουλ αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για να τον πάρει. Ο Μάουντ έκανε το ξεπέταγμά του στην Τσέλσι με τον Λάμπαρντ, ενώ φέτος με τον Πότερ μετράει 27 συμμετοχές με 3 γκολ 6 ασίστ. Ο Μέισον Μάουντ, επίσης, έχει 36 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας. Η Τσέλσι αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειες ανανέωσης το επόμενο διάστημα που θα έχει τελειώσει με τις μεταγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η αρπαγή του Κέιν αλλάζει τις ισορροπίες

Όσκαρ Γκλουχκ: Ο 18χρονος που έχει γίνει έμμονη ιδέα της Μπαρτσελόνα

Ντάνι Άλβες: Με πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής

News 24/7

24MEDIA NETWORK