Ντάνι Άλβες: Με πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής

Ο Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέφτει σε αντιφάσεις όσον αφορά στις καταθέσεις του για την καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του.

Brazilian soccer player Dani Alves attends the first ever Earthshot Prize Awards Ceremony at Alexandra Palace in London on Sunday 17th October. Created by Prince William and The Royal Foundation, The Earthshot Prize has led an unprecedented global search for the most inspiring and innovative solutions to the greatest environmental challenges facing the planet. (AP Photo/Alberto Pezzali, pool)
Ο Ντάνι Άλβες AP PHOTO/ALBERTO PEZZALI

Γιγάντιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα Ντάνι Άλβες και η κατηγορία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση. Ο Βραζιλιάνος έχει οδηγηθεί σε φυλακή στην Βαρκελώνη και θα παραμείνει εκεί έως ότου οριστεί δικάσιμος. Τα δημοσιεύματα, πάντως, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν τα εξής:

Πως ο 39χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Αρχικά, είχε πει πως δεν γνωρίζει την καταγγέλλουσα, έπειτα πως την έχει δει και δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους και τέλος πως εκείνη ήταν που πήγε μόνη της σε εκείνον (σ.σ. το σχετικό άρθρο).

Από εκεί και πέρα η El Pais υποστηρίζει σε δικό της ρεπορτάζ πως το φερόμενο ως θύμα δεν αξιώνει καμία αποζημίωση από τον Ντάνι Άλβες. Αποζητά μονάχα την παραδειγματική τιμωρία του. Επίσης, σημειώνεται ότι ο Άλβες κινδυνεύει με φυλάκιση από τέσσερα έως δώδεκα χρόνια εάν κριθεί ένοχος (σ.σ. δείτε τη μεταγωγή του Άλβες στις φυλακές).

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η αρπαγή του Κέιν αλλάζει τις ισορροπίες

Γιουνάιτεντ: Προτάθηκε ο επιθετικός των 81.000.000 ευρώ

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

News 24/7

24MEDIA NETWORK