Λίβερπουλ: Η "βρώμικη δουλειά" που κάνει ο Χέντερσον για την υπόθεση Μπέλιγχαμ

Τον Τζουντ Μπέλιγχαμ προσπαθεί να επηρεάσει ο Τζόρνταν Χέντερσον ώστε το επόμενο καλοκαίρι να γίνει κάτοικος Λίβερπουλ σύμφωνα με την Mirror.

England's Jude Bellingham in action during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Τζούντ Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν AP

Μάχη για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ αναμένεται να δώσουν το ερχόμενο καλοκαίρι οι κορυφαίες ομάδες της Ευρωπής, καθώς οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του νεαρού Άγγλου τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και στην Ντόρτμουντ έχουν κεντρίσει τα βλέμματα.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 19χρονο είναι και η Λίβερπουλ η οποία σύμφωνα με την Mirror είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του σε σχέση με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος είναι ο αρχηγός της ομάδας των Κόκκινων, Τζόρνταν Χέντερσον με τον οποίο ο Μπέλιγχαμ έχει εξαιρετικές σχέσεις και είναι ιδιαίτερα κοντά κατά τη συνύπαρξή τους στην εθνική Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Χέντερσον αποτελεί παράδειγμα για τον νεαρό Άγγλο και του δίνει αρκετές συμβουλές οπότε μάλλον έχει ήδη αρχίσει και το "ψηστήρι" για να μετακομίσει στο Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως για να γίνει ο Μπέλιγχαμ κάτοικος Λίβερπουλ θα πρέπει να πειστεί και η Ντόρτμουντ η οποία φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 150.000.000 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Έτοιμος να τα βροντήξει ο Αλέγκρι, τον πρόλαβαν στην πόρτα

Ρεάλ: Η κρίση της Γιουβέντους άνοιξε την όρεξη του Πέρεθ για "ληστεία" αντί-Μπενζέμα

Ο Αγκουέρο κατατρόμαξε όταν ο Κανέλο του έστειλε φωνητικό στο WhatsApp

News 24/7

24MEDIA NETWORK