Γιουβέντους: Έτοιμος να τα βροντήξει ο Αλέγκρι, τον πρόλαβαν στην πόρτα

Οι διοικητικές μεταρυθμίσεις της Γιουβέντους έφεραν στην πόρτα της εξόδου τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά τελευταία στιγμή έμεινε στην ομάδα.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri smiles during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Juventus at Sammy Ofer stadium, in Haifa, Israel, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μάσιμο Αλέγκρι (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Υπό κρίση βρίσκεται η Γιουβέντους έπειτα από την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου με επικεφαλής τον Αντρέα Ανιέλι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που παίκτης και τεχνικό επιτελείο δεν γνώριζαν για τις εξελίξεις στο κλαμπ.

Μάλιστα, ρεπορτάζ ιταλικού Μέσου, υποστηρίζει πως τόσο ο προπονητής Μάσιμο Αλέγκρι όσο και ο αθλητικός διευθυντής, Κερουμπίνι παραιτήθηκαν! Στη γειτονική μας χώρα αναφέρουν πως χρειάστηκαν αρκετές ώρες στα τηλέφωνα για ν' αλλάξει άποψη το δίδυμο και να παραμείνει.

Ο άνθρωπος που φέρεται να τους κράτησε στο Τορίνο είναι ο διευθυντής της EXOR (εταιρεία συμφερόντων Ανιέλι), Τζον Έλκαν ο οποίος είναι μέλος της ιταλικής οικογένειας. Ο Έλκαν με επιμονή στο θέμα τους έπεισε να παραμείνουν στο κλαμπ.

Πάντως, η κρίση στην Γιουβέντους γεννά και μεταγραφικά θέματα. Ήδη στην Ισπανία γράφουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο μάτι τον Ντούσαν Βλάχοβιτς ως αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζέμα.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτούς τους παικταράδες θα συναντήσει στην Αλ Νασρ

Ρονάλντο: "Βόμβα" για συμφωνία 200.000.000 ευρώ το χρόνο

Η Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, το Ντουμπάι μπάσκετ στην Ευρωλίγκα με 40.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK