Λίβερπουλ: Κλοπ για εθνική Γερμανίας; Ο ατζεντης έδωσε απάντηση

Η Γερμανία αποκλείστηκε για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο χαιρετάει από τους ομίλους. Τ' όνομα του Κλοπ παίζει ως του αναμορφωτή.

Liverpool's manager Jurgen Klopp smiles before the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ χαμογελαστός πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ρεϊντζερς AP

Οι ομάδες που αποκλείστηκαν από το Μουντιάλ 2022 αρχίζουν το ξεσκαρτάρισμα ενόψει των επόμενων περιπετειών. Μία εξ αυτών η Γερμανία η οποία σε δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο λέει "αντίο" στη διοργάνωση από τη φάση των ομίλων κιόλας.

Ο κόουτς Φλικ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του. Τούχελ από τη μία και Κλοπ από την άλλη είναι τα δύο τεράστια ονόματα που έχουν παίξει στα γερμανικά ρεπορτάζ.

Η μεγάλη διαφορά των δύο προπονητών είναι πως ο Τούχελ είναι φρι, ενώ ο "Κλόπο" έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ έως το '26.

Γι' αυτό το λόγο μίλησε επίσημα ο ατζέντης του Μαρκ Κόσιτσε στο Sky της Γερμανίας: "Μιντιακά είναι όλα αυτά. Ο Γιούργκεν έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ μέχρι το 2026 και θέλει να το ολοκληρώσει".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιούργκεν Κλοπ συνδέεται με την εθνική Γερμανίας. Πολλοί υποστηρίζουν, ορθολογικά, πως μόλις τελειώσει με την Λίβερπουλ θα συνεχίσει ως ομοσπονδιακός.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Οι προπονητές που δεν πρόλαβαν την παρέλαση

Ρονάλντο: "Εμφύλιος" στη Σαουδική Αραβία, ομάδα ετοιμάζει διαστημική προσφορά

Λίβερπουλ, το εναλλακτικό πλάνο του Μπέλιγχαμ είναι ένας παικταράς

News 24/7

24MEDIA NETWORK