Λίβερπουλ: Ο απαραίτητος όρος για την υπογραφή του Μπέλιγχαμ

Η μη είσοδος της Λίβερπουλ στην τετράδα της φετινής Premier League μοιάζει να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην υπογραφή Μπέλιγχαμ σύμφωνα με το GOAL.

Dortmund's Jude Bellingham during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Union Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Michael Sohn)
O Τζουντ Μπέλινχαμ με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Μπορεί η Λίβερπουλ να έχει θέσει ως βασικό μεταγραφικό της στόχο για το επόμενο καλοκαίρι τον άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ αλλά υπάρχει ένας βασικός λόγος που μπορεί να εμποδίσει τους Κόκκινους από το να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Βεστφαλών.

Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάταξη της Λίβερπουλ μετά από το τέλος της φετινής Premier League. Αν η Λίβερπουλ δεν καταφέρει να τερματίσει στις πρώτες 4 ομάδες του πρωταθλήματος και δεν πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν, τότε φαντάζει αδύνατο να καταφέρει να αποκτήσει το wonderkid της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το GOAL, το οποίο επικαλείται τα έσοδα του Champions League που θα χαθούν αλλά και τα λεφτά που δαπάνησαν τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους οι κόκκινοι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με την απόκτηση των Λουιζ Ντίαζ και Ντάρβιν Νούνιες.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Πορτογαλικό "τρένο" διαλύει την Γιουνάιτεντ με τέσσερα γκολ και τρολάρει με πανηγυρισμό Κριστιάνο Ρονάλντο

Τσέλσι: Παίκτης των μπλε ανεβάζει στόρι που σκοράρει γκολ εναντίον της ομάδας του

Άρσεναλ: Το 19χρονο wonderkid που ξεπούλησε για 200 χιλιάδες και τώρα κοστίζει 25 εκατομμύρια ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK