Άρσεναλ: Το 19χρονο wonderkid που ξεπούλησε για 200 χιλιάδες και τώρα κοστίζει 25 εκατομμύρια ευρώ

Για τους στόχους του με τη Βαλένθια και τη σχέση με την ομάδα της Άρσεναλ, η οποία τον παραχώρησε το 2019 έναντι μόλις 200 χιλιάδων ευρώ μίλησε ο Γιουνούς Μούσα, το wonderkid που ήδη βολιδοσκοπούν οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Arsenal's manager Mikel Arteta walks of the field at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur, at Emirates Stadium, in London, England, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ στην αναμέτρηση κόντρα στη Τότεναμ AP

Την εξέλιξη του 19χρονου χαφ της Βαλένθια, Γιουνούς Μούσα βλέπουν στην ομάδα της Άρσεναλ και κάνουν δεύτερες σκέψεις για την απόφασή τους να τον παραχωρήσουν.

Ο λόγος είναι ότι το 2019 παραχώρησαν τον 16χρονο, τότε Αμερικάνο στην ομάδα της Βαλένθια έναντι μόλις 200 χιλιάδων ευρώ, την ώρα που ο νεαρός χαφ έχει καταφέρει μέσα σε τρία χρόνια να εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία στα 25.000.000 ευρώ, όντας στα βασικά πλάνα του προπονητή των "νυχτερίδων" Τζενάρο Γκατούζο.

Για τα χρόνια του στην Άρσεναλ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μούσα στο CBS SPORTS δηλώνοντας πως "...είχα μία καλή πορεία στην ομάδα της Άρσεναλ, η οποία κατάφερε να με εξελίξει. Έχω φίλους εκεί και αγαπώ να παίζω για την Άρσεναλ αλλά αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στους στόχους μου με την Βαλένθια..."

Τα σενάρια πάντως ήδη θελουν τις Λίβερπουλ και Γιουβέντους να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αμερικάνου χαφ για την επόμενη μεταγραφικη περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Άμπελ Φερέιρα, το "χρυσωρυχείο" που έφερε απίστευτα έσοδα στην Παλμέιρας και... απειλεί τον Φερνάντο Σάντος

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ "πληρώνει" για την επόμενη μεγάλη μεταγραφή, αλλά ο Τσάβι δεν θέλει τον Μέσι

Μίλαν: Ιστορικό γεγονός μ' έναν Μαλντίνι να σκοράρει εις βάρος των ροσονέρι 20 χρόνια μετά

News 24/7

24MEDIA NETWORK