Λίβερπουλ: Ο απίθανος τρόπος που ο Σαλάχ έμαθε ότι ο Κλοπ φεύγει, πρώτα χάρηκε γιατί νόμιζε ότι ανανέωσε

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για την αποχώρησει του Γιούργκεν Κλοπ από την Λίβερπουλ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Κλοπ και Σαλάχ στο ίδιο καρέ AP PHOTO/JON SUPE

Η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ έσκασε σαν βόμβα στο κοινό πριν από μερικούς μήνες, καθώς κανείς δεν περίμενε να γίνει τόσο απότομα. Θυμίζουμε πως ο Γερμανός ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι δεν θα είναι πλέον στην κορυφή της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ.

Οι παίκτες, όμως, πώς το έμαθαν; Σίγουρα στο μέλλον θα βγουν αρκετές ιστορίες επί του θέματος. Για την ώρα αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον όποιο ενημερώθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ διότι ο Αιγύπτιος σοκαρίστηκε αφού αρχικά πίστεψε ότι ο Κλοπ ανανεώνει το συμβόλαιό του.

"Είχαμε μίτινγκ στις 10:30 κάτι που ήταν περίεργο. Έφτασα, είδα τον ατζέντη του (σ.σ. του Κλοπ εννόει) και νόμιζα πως ανανέωσε το συμβόλαιό του. Μετά ο Φαν Ντάικ μου είπε πως φεύγει κι εγώ ήμουν σε φάση: γιατί;"

Πλέον, απομένει να δούμε ποιο θα είναι το φινάλε της Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο και έπειτα το μείζον θέμα, δηλαδή ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Επίσης, πολλά ακούγονται και για το μέλλον του πρωταγωνιστή της ιστορία, Μοχάμεντ Σαλάχ μια και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τους Σαουδάραβες να σκέφτονται σοβαρά την απόκτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK