Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έστειλε ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση εν όψει της νέας χρονιάς

Πώς η ομάδα χρειάζεται αρκετές προσθαφαιρέσεις προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή είπε σε δηλώσεις του ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ μετά από τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Liverpool's Virgil van Dijk, right left, and Real Madrid's Vinicius Junior, right down, watch as Real Madrid's Karim Benzema scores his sides first goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Φαν Νταικ με τον Καρίμ Μπενζεμά AP

Τον αποκλεισμό γνώρισε η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των 16 του Champions League και μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ μίλησε για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο της ομάδας πετώντας μάλιστα και μία έμμεση "σπόντα" στη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως αν η ομάδα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή θα πρέπει η διοίκηση να φέρει νέους ποδοσφαιριστές αλλά και να φύγουν κάποιοι άλλοι των οποίων ο κύκλος στην ομάδα έχει κλείσει.

"...Πρέπει να υπογράψουμε νέους παίκτες αν θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν τα τελευταία πέντε χρόνια. Σίγουρα κάποιοι παίκτες θα φύγουν. Αν θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν χρειάζεται να γίνουν ποιοτικές αλλαγές..."

Δείτε τις δηλώσεις του Ολλανδού

Διαβάστε Περισσότερα

Πού θα πάνε τα 136 γκολ; Οι ομάδες που θέλουν τους πιο hot επιθετικούς της Ευρώπης

Παρί: Παρά την ανανέωση, ο αγαπημένος του Κελαϊφί σκέφτεται να φύγει

Χάλαντ: Σκοράρει κατά ριπάς φορώντας στον ύπνο του ειδικά γυαλιά και δαχτυλίδια

News 24/7

24MEDIA NETWORK