Παρί: Παρά την ανανέωση, ο αγαπημένος του Κελαϊφί σκέφτεται να φύγει

Απογοητευμένος από το κλίμα που επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Μάρκο Βεράτι ο οποίος σύμφωνα με το CalcioMercato έχει τάσεις φυγής παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του.

PSG's Marco Verratti arrives for a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάρκο Βεράτι στη συνέντευξη Τύπου με την Μπάγερν AP

Μία αναπάντεχη αποχώρηση είναι πολύ πιθανό να γίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercato.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής είναι δυσαρεστημένος από τη στάση των οπαδών της Παρί αλλά και από το κλίμα που επικρατεί στα αποδύτηρια μετά από τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου.

Για τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ενδιαφέρον έχει δείξει η Γιουβέντους, η οποία έχει στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή από τότε που βρισκόταν στην Πεσκάρα.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατα ο Βεράτι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Παρισιού μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ενώ βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2012.

Πάντως τον ποδοσφαιριστή έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και δεν είναι θετικός στην αποχώρησή του εκτός κι αν ο ίδιος ασκήσει έντονες πιέσεις για να φύγει.

Το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Παρισιού δείχνει και η υποδοχή που ετοιμάζουν στον Λιονέλ Μέσι οι ultras της Παρί στην αναμέτρηση με την Ρεν.

Διαβάστε Περισσότερα

Πού θα πάνε τα 136 γκολ; Οι ομάδες που θέλουν τους πιο hot επιθετικούς της Ευρώπης

Μέσι: Στο εντός με την Ρεν τον περιμένει μία δυσάρεστη/ιστορική κατάσταση

Ντέλε Άλι: Συνεχίζεται ο κατήφορος, μετά το δημόσιο expose τον έστειλαν στην κερκίδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK