Πού θα πάνε τα 136 γκολ; Οι ομάδες που θέλουν τους πιο hot επιθετικούς της Ευρώπης

Το καλοκαίρι αναμένεται ζουμερό όσον αφορά στις μεταγραφές, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες και οι πιθανοί προορισμοί τους.

Napoli's Victor Osimhen, right, celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Χαμός! Αυτό αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι αναφορικά με τους επιθετικούς που θα παίξουν ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι κορυφαίοι έχουν ξεχωρίσει και ήδη η μεταγραφολογία οργιάζει όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Από πού ν' αρχίσει και πού να τελειώσεις;

22 ΓΚΟΛ

Ο Χάρι Κέιν έχει συμβόλαιο έως το '24 και οι διεκδικητές του μπορούν να πατήσουν πάνω σε αυτό για να πιέσουν την Τότεναμ να τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα συγκριτικά με τις προσδοκίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Δύο οι πιθανοί προορισμοί του: Γιουνάιτεντ και Μπάγερν.

23 ΓΚΟΛ

Η Νάπολι έχει παρουσιάσει τον Βίκτορ Όσιμεν ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και η Νάπολι εάν τον δώσει θα ζητήσει τρομακτικά ποσά. Ίσως έχουμε και ρεκόρ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Υποψήφιοι για να τον αγοράσουν: Άρσεναλ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Παρί.

23 ΓΚΟΛ

Έκανε το ξεπέταγμά του στο Μουντιάλ 2022 κι από τότε τ' όνομά του έχει συνδεθεί με κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Γκονσάλο Ράμος της Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι πουλάνε ακριβά και τρεις είναι οι ομάδες που φέρονται να τον έχουν τσεκάρει: Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Παρί.

21 ΓΚΟΛ

Από τους σέντερ φορ που η εξέλιξή του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτή του Τζόναθαν Νταβίντ της Λιλ. Ο Καναδός επιθετικός είναι εξαιρετικός και φέρονται να τον διεκδικούν; Άρσεναλ, Άστον Βίλα, Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Τότεναμ. Η Λιλ περιμένει να βάλει στα ταμεία της υπέρογκο ποσό από τον 23χρονο.

17 ΓΚΟΛ

Ο Φολαρίν Μπαλογκούν που αγωνίζεται στην Ρεμς, μπορεί να είναι ο λιγότερο προβεβλημένος, αλλά επειδή τη δουλειά του την κάνει μια χαρά στο χορτάρι, μία είναι η ομάδα που προς το παρόν θέλει να τον αποκτήσει: Μίλαν.

16 ΓΚΟΛ

Εκτός λίστας δεν γίνεται ν' αφήσουμε τον Ράνταλ Κόλο Μουανί της Άιντραχτ. Έχει στοιχεία για να κάνει μεγάλα πράγματα και για την απόκτησή του παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενες οι: Γιουνάιτεντ και Μπάγερν.

14 ΓΚΟΛ

Τέλος, μην ξεχνάμε τον Μάρκους Τουράμ που σε λίγους μήνες θα είναι επίσημα ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ. Παίκτης που οι μεγάλες ομάδες παρακολουθούν χρόνια και τώρα έχουν την ευκαιρία να τον διεκδικήσουν πληρώνοντας μόνο το συμβόλαιό του. Διεκδικήτριες: Άρσεναλ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Τότεναμ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει μέχρι το 2027 την "κολώνα" της ομάδας

Μπαρτσελόνα: Η συμφωνία με το Spotify "φέρνει" τρελό λογότυπο στη φανέλα εν όψει Clasico

Μέσι: Στο εντός με την Ρεν τον περιμένει μία δυσάρεστη/ιστορική κατάσταση

News 24/7

24MEDIA NETWORK