Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εισηγήθηκε την παραμονή του "αφεντικού" που άλλαξε τα δεδομένα

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Γιοργκ Σμάντκε αναμένεται να καθίσει η Λίβερπουλ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates after the English Premier League soccer match between Sheffield United and Liverpool at Bramall Lane in Sheffield, England, Wednesday, Dec. 6, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Σε μία κίνηση που συζητήθηκε ιδιαίτερα προχώρησε η Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι καθώς, έπειτα από σχετική εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ, προσέλαβε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή τον Γιοργκ Σμάντκε.

Η επιρροή του 59χρονου Γερμανού στον μεταγραφικό σχεδιασμό των "Κόκκινων" έγινε αισθητή άμεσως με την απόκτηση των Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, Έντο και Χράβενμπερχ από τις Λειψία, Στουτγκάρδη και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα.

Η διοίκηση της ομάδας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις μέχρι στιγμής επιλογές του Σμάντκε γι αυτό και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να καθίσει μαζί του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της χρονιάς.

Ο Σμάντκε πριν από τη Λίβερπουλ είχε περάσει για μία 5ετια από την Βόλφσμπουργκ αλλά και από το Ανόβερο και την Κολωνία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έφυγε άρον άρον από Άγιαξ και Μπάγερν, πήγε στη Χιρόνα και αναστήθηκε

Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ: Έκανε δήλωση βόμβα για το μέλλον του

Αλ Νασρ: Οι Σαουδάραβες "φτιάχνουν" τον CR7 με πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK