Έφυγε άρον άρον από Άγιαξ και Μπάγερν, πήγε στη Χιρόνα και αναστήθηκε

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τη φανέλα της Χιρόνα έκανε ο Ντάλεϊ Μπλιντ ο οποίος έχει αναγεννηθεί στα 33 του στην ισπανική ομάδα.

Έφυγε άρον άρον από Άγιαξ και Μπάγερν, πήγε στη Χιρόνα και αναστήθηκε
Ο Ντάλεϊ Μπλιντ με τη φανέλα της Χιρόνα AP

Τι κι αν έφυγε άρον άρον από τον Άγιαξ τον Γενάρη του 2023 και πήγε για ένα εξάμηνο στην Μπάγερν όπου επίσης δεν στέριωσε και αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι; Ο Ντάλεϊ Μπλιντ βρήκε την Ιθάκη του στην Ισπανία και μαγεύει με τις εμφανίσεις του.

Ο 33χρονος Ολλανδός, που αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερός μπακ μετακόμισε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι στη Χιρόνα και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας.

Ο Μπλιντ έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του όντας μάλιστα έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πρόσφατη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για την LaLiga.

Θυμίζουμε πως ο Μπλιντ προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ ενώ το 2014 μετακόμισε αντί 17.500.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν επιστρέψει 4 χρόνια αργότερα στον Αίαντα με 16.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός έχει καταγράψει και 104 συμμετοχές με την εθνική Ολλανδίας με την οποία μάλιστα έχει βρει και τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ ενεργοποιεί ειδικό όρο και ανανεώνει πρόωρα ενδεκαδάτο άσο της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα δύο φαβορί για τη γραμμή κρούσης

Η Μπενφίκα συνεχίζει το πλάνο Λατινική Αμερική: Έκλεισε κίλλερ από την Βραζιλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK