Τσάβι: Θέλει να γίνει με τον Μέσι ότι με τον Τζόρνταν

Ανάλογο τελευταίο χορό του Μέσι με αυτόν του Μάικλ Τζόρνταν ονειρεύεται να δει ο Τσάβι, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, hold the European Golden Boot 2012 award for best European goalscorer of the 2011-2012 season and Xavi Hernandez holds the Spain's prestigious Asturias prize before a Spanish La Liga soccer match a at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 3, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Τσάβι AP

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε καθώς ανέφερε πως οι μπλαουγκράνα βρίσκονται σε επαφές με τον Λιονέλ Μέσι και συζητούν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Για τα σενάρια αυτά μίλησε και ο πρώην συμπαίκτης του και νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες λέγοντας πως θα ήθελε να γίνει με τον Αργεντίνο ότι έγινε και τον Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς.

"...Φυσικά και αγαπώ τον Μέσι. Τον έχω δει να μεγαλώνει με την Μπαρτσελόνα. Είναι φυσιολογικό να ενθουσιάζεται ο κόσμος με το ενδεχόμενο επιστροφής του. Όλοι θέλουν να δουν τον τελευταίο χορό του Μέσι να είναι ανάλογος μ'αυτόν του Μάικλ Τζόρνταν.."

Το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Αργεντίνος βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ομάδων, με τον ίδιο πάντως να έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή στην Ευρώπη και το Champions League.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Φαβορί για την απόκτηση του "εφιάλτη" των Εμπαπέ και Βίνι Τζούνιορ

Βόμβα! Επίσημες επαφές Μέσι - Μπαρτσελόνα για την μεγάλη επιστροφή

Τούχελ: Έκανε τρελή αποκάλυψη για το ραντεβού απόλυσης με την Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK