Κλοπ: Κινείται για Παγκοσμίο Πρωταθλητή και "κόβει" τα όνειρα των Αρτέτα, Τεν Χαχ

"Σφήνα" στις ορέξεις των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μπει η Λίβερπουλ προκειμένου να κάνει δικό της τον άσο της Μπράιτον, Αλέξις Μακ Άλιστερ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ήταν οι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές στον απόηχο της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αποκορύφωμα φυσικά αποτέλεσε η μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες από την Μπενφίκα στη Τσέλσι αντί του ποσού των 120.000.000 ευρώ αλλά το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων κέντρισαν και άλλα μέλη της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Ένα από αυτά είναι και ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, ο οποίος παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, έμεινε στην Μπράιτον και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Σέζαρ Λουίς Μέρλο που επικαλέιται και το GOAL, η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να μπει "σφήνα" στις ορέξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ προκειμένου να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μακ Άλιστερ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει με την Μπράιτον 28 συμμετοχές με 10 γκολ και 2 ασίστ ενώ οι απαιτήσεις της Μπράιτον για τον παίκτη κυμαίνονται περίπου στα 40.000.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ιταλία: Το ταλέντο που ανακάλυψε από... σπόντα ο Μαντσίνι θέλει Ευρώπη, δύο οι μνηστήρες

Παρί: Οι παίκτες κατηγορούν τον Γκαλτίε πως δίνει "ασυλία" σε δύο αστέρια του

Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα δεν ανανεώνει και ο Τεν Χαχ "κύκλωσε" κορυφαίο γκολκίπερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK