Παρί: Οι παίκτες κατηγορούν τον Γκαλτίε πως δίνει "ασυλία" σε δύο αστέρια του

Την αποχώρηση του Κριστόφ Γκαλτιέ από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται πως έχει ζητήσει μεγάλη μερίδα των ποδοσφαιριστών της Παρί καθώς ο Γάλλος φέρεται να δίνει άσυλο στα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

PSG's head coach Christophe Galtier stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Ένα "χαοτικό" κλίμα επικρατεί στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς οι κακές εμφανίσεις της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν προκαλέσει αρκετές εσωτερικές διαμάχες μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του υπόλοιπου αγωνιστικού τμήματος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το RMC Sport και αναπαράγει και το FOOTMERCATO, μεγάλη μερίδα της Παρί είναι "διχασμένη" από τη στάση του Γκαλτιέ και δεν επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, κάτι στο οποίο φέρεται να συμφωνεί και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, κυριαρχεί η άποψη πως ο Γκαλτιέ δίνει "άσυλο" στους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ και δεν τους έχει κατηγορήσει ποτέ ανοιχτά μετά από κάποια κακή εμφάνιση τους όπως έχει συμβεί με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, κάποιοι εκφράζουν τα παράπονα τους για το γεγονός πως η μπάλα δεν περνάει από τα πόδια τους αλλά καταλήγει πάντα στον Λιονέλ Μέσι.

Πάντως, στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος μετά από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου έχει αναλάβει μέχρι και "διοικητικές" αρμοδιότητες.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα δεν ανανεώνει και ο Τεν Χαχ "κύκλωσε" κορυφαίο γκολκίπερ

Λάμπαρντ: Επέστρεψε και βρήκε τον παίκτη που ήθελε στην Έβερτον σαν τρελός

Εμπαπέ: "Τρελάθηκε" με βίντεο της Παρί και ξέσπασε

News 24/7

24MEDIA NETWORK